| ALEX04123018 a întrebat:

Am o problema cam mare..pe scurt cineva l-a bătut pe mâț și când l-am văzut era foarte ametit, abia se mai ținea pe picioare. Capul îi tot dădea pe o parte și asta îl făcea să nu mai poate sta pe picioare. I-am dat de mâncare, de băut și l-am lăsat să stea câteva ore bune (in acel timp îl mângâiam) problema este că ochiul unde a fost lovit (cu "baston' sau.) nu se mai închide și când "adoarme"îl văd cu ochiul deschis. Sper sa nu fie afectat pe creier sa nu mai poate umbla sau mai grav, va rog să îmi spuneți ce ar trebui sa fac.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Evident, să-l duci la un veterinar. Asta trebuia făcut imediat ce l-ai văzut agresat...

| Roxana19928 a răspuns:

DU-L LA VETERINAR! Sa nu aiba ceva leziuni interne sau vreo hemoragie interna, chiar si in creier, mergi la veterinar cu el, si daca se mai intampla asta IL DUCI LA VETERINAR IN MOMENTUL IN CARE IL GASESTI ASA.

| IaninaBailanno a răspuns:

Du-l la veterinar! Si dacă îl prinzi pe cel care a comis fapta poti să-i prinzi câteva bucăți în vena aia care transportă oxigenul spre creier. E amuzant să-l vezi pe jos, mai ales că a dat într-un pisoi. happy Eu sunt iubitoare de animale și reacționeze atât de urât. Spre exemplu am intrat peste unu de 40 de ani și i-am băgat mâna în piept la 11 ani. Dă-i...

| Raducons a răspuns (pentru IaninaBailanno):

Viteaz-o cred ca mai bine ai sta mai linistita, daca nu vrei sa ti o iei vreodata.La cine ai pus tu mana in piept la 11ani, poate era in scaun cu rotile saracu

| IaninaBailanno a răspuns (pentru Raducons):

In primul rand, raspunsul meu era super ironic happy nu e greu sa iti dai seama, trebuie doar sa gandesti. In al doilea rand, nu am spus ca l-am batut pe ala, doar i-am bagat mana in piept pentru ca am o slabiciune pentru animale si nu permit nici la 19 ani ai mei sa dea cineva in ele si nu vorbeam serios cand i-am spus sa il lesine pe ala care i-a lovit matul. In al treilea rand, nu sunt genul de persoana care sa se dea 'viteaza' cum spui tu. In al patrulea rand, am cativa ani de lupta in spate deoarece practic un sport de lupte, deci nu sunt 'proasta' ca sa mi-o iau, asa cum spui tu. In al cincilea rand, nu sunt genul de persoana care sa sara la bataie decat daca sunt atacata sau ma loveste cineva. In al saptelea rand, pana sa comentezi asigura-te ca cunosti notiunea de ironie happy In al optalea rand, l-am sarit pe al saselea rand.

| Raducons a răspuns (pentru IaninaBailanno):

Am inteles, nu te supara