Doamne omule catei se imperechiaza?
Da ce fac cateii? si se scrie imperecheaza.
Si nu am intrebat degeaba ci pentru ca unele catele fac la o anumita varsta infectii la ovare.
Du-o urgent la veterinar! Incearca sa ii dai ceva usor de mancare.
Mult noroc si insanatosire grabnica (virgula) catelusei!
Mai degraba are o boala stomacala du-te cu ea la veterinar ca poate a inghitit si un ac sau altceva sau a mancat o piatra chesti de pe afara.Este foarte evident dupa siptomele ei.Si despre dureri pe tot corpu poate fi o boala sau a cazut pe petris ascutit depinde de bla bla bla... Te rog imi dai funda?
Nu eu am postat. :/
Buna, eu iti propun sa o duci la medicul veterinar cat mai repede, pentru a nu se agrava, noi iti putem da pareri proaste, ce nu ajut pisicuta, si o pot imbolnavii mai tare. Si eu iubesc mult pisicutele:*:* Du-te la veterinar
Nu e pisicuta, este o catelusa
Orice ti'ar raspunde aici, o face pentru a te ajuta dar putini stiu exact ce problema are.Decat sa fii dusa in eroare, mergi cat mai repede cu ea la un medic! Poate fi gestanta, dar astfel nu ar fi normala o durere atat de mare si faptul ca bea numai lapte.Cumpara'i niste vitamine sub foarma de pastilute pentru catei.Ar putea avea nevoie si de niste vitamine prin injectii.Ai grija sa afli cat mai repede! Insanatosire grabnica catelusei