| Kolors a întrebat:

Am o problema cu cateaua mea: are niste insecte mici si gri cam umflate, mai mari putin decat purecii (100% nu sunt purici) si i s-au pus pe urechi si pe unele parti din blana si cred ca absorb sangele catelei ca apoi cad de pe ea iar daca le storcosesc au sange in ele! Ce ar putea fi? Si se inmultesc nu stiu cum. Si cum as putea sa scap cateaua de ele ca mi-e frica!

Răspuns Câştigător
| SimonaSmile a răspuns:

Dupa ce spui tu, eu cred ca are capuse... Du-te cat mai repede la veterinar, dar pana atunci da-le cu acetona(le omoara), pentru ca numai veterinarul le poate scoate. Nu incerca sa le scoti tu, deoarece capul capusei va ramane acolo! Dar du-te cat mai repede la veterinar!

12 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Deci sunt capuse. mergi la vet si o sa ii dea o solutie si o sa le scoata. sa nu incerci sa le scoti tu ca poate le ramane capul acolo si se infecteaza cateaua. daca nu poti sa pleci cu cateaua la vet mergi singur si spune-i ce are si o sa-ti dea solutie ca sa pui la catelusa si sa omoare capusele.

| BroascaCuElice a răspuns:

happydc nu o duci la un veterinar?

| AtateaConditii a răspuns:

I-a cu o penseta si sparge-o. Dar ai grija sa nu ramana capu infipt acolo. Pui penseta pe capusa si invarti pana se desprinde incet.happy Dupa sa o omori.

Răspuns utilizator avertizat
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Mergi la veterinar, sunt capuse.
Si nu incerca sa le scoti, poate doar cu o penseta, dar daca-s multe lasa doctorul sa faca ce stie.
Daca le scoti, ai grija, s-ar putea sa ramana capul in piele si n-ai facut mare lucru.

| Pimpux a răspuns:

Vezi sa nu faci borelioza

| NuSeZiceANONIM a răspuns (pentru Kolors):

Zice asa pentru ca e posibil sa iei si tu!

| Pimpux a răspuns:

NU SE SPARG CAPUSELE DE LA UN CAINE. ele trebuiesc scoase. veterinarul stie cum

| thelittleme a răspuns:

S-ar putea sa fie capuse, ele sug sangele si cand sunt pline cad.ti-as sugera sa te duci la petshop ca sunt foarte multe picaturi contra capuselor. dupa ce dai cu picaturi ele cad si daca mentii tratamentul capusele nu se vor mai apropia de catelusa. oricum sper ca te-am ajutat.