I-ai pereche dar galben-verde pentru ca cei albi, albastri sunt mult mai sensibili. Desi vanzatorii imi spuneau ca nu are nici o legatura culoarea imi permit sa-i contrazic din experienta proprie.Se manifesta asa petru ca e tanar, asa face si al meu, incearca sa impresioneze si se da peste cap si face mult zgomot la fel si noaptea. Incearca sa il duci in alta camera cand dormi daca nu il suporti, sau acopera-i colivia cu ceva ca sa nu vada lumina, ca va dormi.
S-ar putea sa faca asa din cauza ca este singur, ei de obicei se cumpara in pereche.
Am avut si perechea dar a murit nu stiu din ce cauza dar era matura, numai dintr o data am vazut o jos i am adus in casa ca ii tineam si afara ca era cald dupa cateva minute m am uitat la cusca si ea era cazuta jos chiar nu inteleg din ce cauza a murit, poate din cauza asta face asa dar am mai avut perusi, si nici unul nu a mai facut asa, asta care il am e cel mai mic din cati am avut deala verde, cea care a murit era alba.
1.asa fac perusii, sunt mici si galagiosi
2. daca nu i-ai luat din prima pereche nici sa nu faci asta pentru ca o sa moara(mi s-a intamplat)
3. pune-i o oglinda sa se vada in ea
Gaseste-i o pereche sau daca nu vrei sa cumperi unul gaseste un vecin ce are unul si puneti-i sa dorma in aceeasi colivie sau cazi de comun acord cu un prieten!
Nu l am cumparat, mi la adus cineva ca la gasit si stia ca am cusca si ca am mai avut nu l am cumparat.
De ce sa ii dau cu ulei? la ce ii ajuta? si nu cred ca voi reusi sa il prind ca e foarte fricos doar ii dau drumul toata ziua prin casa dar tot e fricos.
Daca in camera e intuneric noaptea adica nu ii lasi vreun bec aprins sau lumina care ii creeze senzatia de zi, gandeste-te la cum ai face daca ai sta singur in o colivie? O partenera in viata oricui, animal, pasare sau om schimba comportamentul. Sa vezi triluri pe zi si nopti linistite dupa
Eu seara le puneam ceva peste colivie, tocmai ca sa creez senzatia de noapte.
Mama a spus ca nu mai vrea sa ia nici unul ca toti au murit si ca trebuie sa aiba grija lor si de mancare nu cred ca voi mai lua altul, in orice caz, ce sa ii fac sa nu mai faca asa?