E normal, daca e asa mic trebuie sa se intample asta pentru ca sunt dintisorii de lapte, da o sa-i creasca alt dinte. "Dezvoltarea si structura dintilor cainelui sunt foarte asemanatoare cu ale oamenilor; asa cum copiii au dinti de lapte care se vor schimba ulterior, si puilor de caine la apar dupa nastere dinti temporari, acestia difera de dintii permanenti care apar la 4-6 luni de la nastere". http://www.animalutze.com/articole/caini-afectiuni-dentare.php
E absolut normal, cum au spus si ceilalti. Dar ti-as recomanda pe langa pedigree denta sticks si o jucarie de cauciuc, din acelea pentru bebelusi cand le cresc dintisorii, pentru ca asemenea lor, il mananca gingiile foarte tare.
Buna, eu am avut un ciine pitbul, ceva e ceva asemanator cu al tau, el ducea un mod de viata cam criminal, si adesea cin il antrenam am observat de foarte multe ori cum scuipa dinti pe jos, multe cazuri erau ca alti straini il provocau cu o bucata de truba de fier, ear el cin apuca de ea, o zgiriea sa ii cadea cite un dinte care era mai slab, la aceasta virsta dintii lui se pot schimba, daca doresti sa aiba dinti puternici, ii trebuie sai dai sa roada oase de bovine, oine etc. Si alimenteazal cu mincare ce contine calciu, daca ti-am fost de folos cu ceva acordami funda, succese
I se misca pentru ca e in crestere, ca te-a muscat este altceva, iti dai seama ca isi schimba dintii deoarece te-a muscat cand unu caine incep sa isi schimbe dintii va roade tot ce apuca.Asa am patit si eu
E normal ca i se schimba dinti ca la noi cu dinti de lapte dar trebuie sa ii dai pedrigri dentas X.