| Alex_7932 a întrebat:

Am o problema mare. la vara tatal meu s-ar putea sa vina din spania si acolo am o pisica, iar aici am un porcusor de guineea, nu stau intr-o casa foarte mare. Ce as putea sa fac in afara sa renunt la unul dintre ei? incat pisica sa nu imi manance porcusoru?happy

Răspuns Câştigător
| scumpikxa a răspuns:

Tine pisica intr-o camera iar porcusorul intr-o cusca/bila/pahar/orice in alta camera.

7 răspunsuri:
| OanaSall a răspuns:

Grea decizie, cel putin pentru mine. Pai ai doua oportunitati:
1) Daca ți-e mai drag porcușorul îl păstrezi pe el și ii dai pisica unui prieten foarte bun si in care poti avea incredere ca o va ingriji
2) cu pisica la fel
Dupa parerea mea e mai usor sa ai grija de un porcusor de guinea decat de o pisica. crede-ma, eu am doua pisici si nu e usorwinking. ei bine, succes cu "dilema". sper ca te-am ajutat. happy

| adnanandan a răspuns:

SI eu am avut pisica si porcusor de guineea, pisica mea era cuminte nu se urca nici pe masa...Eu imi tineam porcusorul intr-un acvariu cu talaj, daca pisica ta se catara peste tot poti pune un gratar din fier peste acvariu.

| laurik_5214 a răspuns:

Ai putea sai inveti impreuna daca stau mult timp impreuna se invata dar daca vezi ca nu merge ai putea sa mai "atingi" cate o data pisica pentru ca si eu am pisica si facea laf cu pestii de acvariu dar pana la urma sa obisnuit

| KittiBăă a răspuns:

Porcusorul trebuie tinut intr-o cusca/bila.In schimb, cu pisica poti proceda altfel, daca stai la casa poti sa o lasi mai mult timp afara, pana se obisnuieste porcusorul cu casa. Daca stai la bloc, pisica poate sa fie lasata prin toate camerele, cu exceptia camerei unde tii porcusoru. Alta metoda e...sa lase pisica acasa cu cineva apropiat.
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine,
Anamariahappy

| Alex_7932 explică:

Problema e ca pisica mea se catara peste tot, si porcusorul meu mi-e frica sa nu moara de frica sad

| Raluca_4447 a răspuns:

Pai...ai putea sa pui porcusorul intr-o cusca cu gratii si pe pisica sa nu o lasi sa umble prin preajma porcusorului pentru ca altfel porcusorul se va simti amenintatwinking sper ca ti-am fost de ajutor

| ramibebe a răspuns:

Daca ai 2 cam tine porcusorul in una din ele si nu lasa pisica sa intre si treptat obisnuieste-o cu porcul.eu am avut si caine, si pisica si i-am obisnuit cu porcusorul.