Te duci maine la cel mai apropiat cabinet veterinar si ii spui medicului de acolo ce are perusul. Degeaba il duci cu tine (pe perus) pentru ca nu are ce sa ii examineze. Nu e de la mancare cum zic astia pe aici. Medicul veterinar iti va da un praf care il pui in apa (iti va spune si cate grame in cata apa). De preferinta, cea mai buna mancare este de la Vitakraft sau Padovan. Mult noroc.
Ai avut dreptate, perusul era bolnav si in ultimul timp se comporta ciudat ( era mereu umflaat in pene si stranuta - dar mai rar ) dupa aia a inceput sa se simta mai bine si apoi a murit
Off..imi pare nespus de rau. S'a dus intr'un loc mai bun . Condoleante
Buna!
Intra pe site-ul asta
http://casacuperusi.wordpress.com/about-2/decalogul-stapanului-de-perusi/
jos la comentarii poti sa scrii unul si doamna iti va raspunde sau cauta printre paginile din dreapta sa vezi daca gasesti ca a scris despre asta!
Succes si insanatosire grabnica.
Am si eu un perus dar nu a patit asa in schimb prietena mea a patit-o a mers la veterinar dar a dus la mai rau intai zic sai schimbi mancarea si apoi sal duci la veterinar daca nu merge mai rapid ar fi sai dai un nisip special pentru. perusi cum fac eu cateodata. Daca nu folosesti deja, daca da incearca si nu mai da poate ca el crede ca e edfapt mancare si o mananca in exces.
Funda?
anonim_4396 întreabă: