| YLLL a întrebat:

Am observat ca perusul meu, in general seara, tot da din aripilaughing parca vrea sa-si ia zborul. nu stiu de ce da asa din aripistraight face
Ati mai patit cu perusul vostru asa?
Ii lipseste ceva?

10 răspunsuri:
| Shinen a răspuns:

Cand da din aripi vrea sa zboare. Asa face si al meu.
Pa-pa!

| Lora_6439 a răspuns:

Daca are aripile taiate, simte nevoia sa zboare. Daca nu, cred ca e in calduri big grin

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Al meu tipa dimineata...de ma trezesc la 6:30! poate ca vrea sa iasa afara din cusca.big grin

| 334499 a răspuns:

Al meu da din cap ca rockerii happy

| roby96 a răspuns:

A mea non-stop cand e pe cusca da din aripi happy...am o fata si un baiat... iar fetei i-au crescut penele inapoi si a inceput sa zboare dar baiatul nu.Eu zic ca simt nevoia sa zboare ori isi intind aripile.

| Maia a răspuns:

Papagalii amortesc in cusca si cand amortesc simt nevoia sa zboare sau sa dea din aripihee hee! Nimfa mea cand amorteste incepe sa dea din aripi asa de tare incat zboara numai fulgi si pene, iar apoi baga capul pe sub poarta la cusca in incercarea de a evada, uneori reuseste laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presimte cutremurul cel mare.animalele si pasaril; e presimt dinainte un dezastru si atentioneaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rar, dar il apuca si pe al meu! Explicatie n-am dar daca toti spun ca si ai lor fac asa ...probabil ca este normal ...se antreneaza de zbor!

| Pinkyx a răspuns:

Poate ar vrea sa zboare si el.
si al meu facea cateodata si tot timpu` ii dadeam drumu in baie sa zboare cateva minute.
primele zile a obosit repede si s-a km prabusithee hee
dar dupa accea sa obisnuithappy

| blackword a răspuns:

Si al meu face la fel, am fost cu el la veterinar si mi-a spus ca are nevoie de libertate, eu il las sa zboare prin casa pentru ca e obisnuit sa-si faca nevoile in colivie si nu am probleme