| Talmacel_Alexia_1999 a întrebat:

Am observat ca si copiii plimba cainii altora(pe bani). Credeti ca un copil de 11 ani ar putea sa plimbe? Fara sa fie cu o firma sau ceva.
Imi plac cainii si cred ca as putea incerca.
Credeti ca un copil de 11 ar putea?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Teoretic, nu ar fi greu sa plimbi un catel, nu caine.
Practic, te-ai gandit ca ai si ceva obligatii cand iti asumi sa ai grija de ceva? te-ai putea limita la a plimba un catel de talie mica.
Este adevarat ca, nevoile financiare, te indeamna sa prestezi ceva pentru un banut, dar nu te-ai gandit ca esti prea micuta?
Incearca sa te bucuri de frumoasa copilarie, peste 6-7 ani vei ajunge sa muncesti si vei realiza ca nu ai avut timp sa te joci si sa te bucuri de copilarie.
O zi buna sa aihappy

| Oana92 a răspuns:

Un copil de 11 ani ar trebui sa isi traiasca copilaria, nu sa munceasca pentru bani!

| AccountDeleted a răspuns:

Eu zic ca sa-ti traiesti copilaria... poti face asta de la 14-15 ani, daca vrei happy

| Talmacel_Alexia_1999 explică:

Caramela

Eu am plimbat câinii mei de talie mare, mica, mijlocie si nu am avut nicio problema.
O fac din plăcere si din dragoste pentru animale.Deocamdata o sa plimb câinii unor prieteni care nu au timp sa ii plimbe.

Oricum cred ca mai bine nu intrebam deoarece nu stiti de ce sunt capabila când vine vorba de câini cum i-am arătat si toti celor din liceu si dinafara liceului mai ales prietenilor, familia si profesorilor.

Oana92

Eu mă multumesc cu copilăria doar daca am un câine aproape.Ei sunt copilăria mea.Nu jocurile sau jucăriile.
O fac din plăcere atata tot.

RaresTpuro

Copilăria ar trebui sa fie ceva frumos dar pe mine nu ma interesează jocurile, jucăriile etc.
Pentru mine viata alături de câini este cea mai tare. Daca stiu ca unui câine ii lipseste ceva deja trebuie sa plec sa rezolv situatia.

Galateea

Aici este un sat care are multe multe animale(caini).
Ma cunoaste tot satu si stie ca la mine poate sa lese câinele deoarece eu oricum nu am unde sa ii tin si cunosc fiecare caine din Halaucesti pe care îl are un om si cei de pe drumuri si stiu ce misuna prin sat

Pana la urma m-am gândit sa plimb câinii cunostintelor care iubesc câinii. Lese si zgarzi am eu...cred ca voi începe primavara si putin iarna asta.
Dar mulțumesc pentru răspuns. Fata de ceilalti care mi-au raspuns a fost un raspuns destul de bun

| Galateea a răspuns:

Sigur ca ai putea. Teoretic ai putea sa faci cam tot ce doresti. Practic mai greu. Intrebarea pe care ar trebui sa ti-o pui este nu daca ai putea la 11 ani sa faci asta, ci daca merge sa faci asta in Romania, unde foarte putini oameni nu rad la ideea de a plati pe altcineva sa le plimbe patrupedul si in special, chiar daca ai avea norocul sa gasesti persoane care sunt interesate, daca ar avea incredere sa isi lase cainii 1. pe mana unui necunoscut si 2. pe mana unui copil. Eu de exemplu nu as face asta in veci, mai ales ca am doi ciobanesti germani care impreuna cantaresc cu 20 de kg pe putin mai mult decat mine. Nimic nu imi garanteaza ca persoana pe care o platesc sa imi plimbe cainii cand sunt plecata nu o sa decida pur si simplu ca e mai mult in castig cu doi caini cu pedigree decat cu cat as plati eu pe niste plimbari prin parc. Si eu iubesc animalele enorm, insa mai bine gandeste-te la alte alternative. Succes!