| marykeira a întrebat:

Am primit de ziua mea o broscuta testoasa florida, in acvariul acela verde din plastic care se gaseste la pet-shop.Am inteles ca nu e bun acvariul deoarece: este prea mic, nu am unde sa pun filtrul, incalzitorul cu termostat, alte decoratiuni interioare si nici neonul asa ca am cautat un acvariu mai mare. Dar acvariul de care are nevoie broscuta costa 9 milioane jumate si nu am suficienti bani. Ce pot sa fac? Nu vreau ca broscuta mea sa moara sau sa se imbolnaveasca sub nicio forma dar ma doare sufletul stiind ca nu ii pot asigura o viata fericita.
Va rog cine poate sa imi dea sfaturi sa ma ajute.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Alexa_8596 a răspuns:

Pei mergi prin mai multe magazine si poti sa gasesti pe la 1 mil jum chiar si 3 :p Nu se imbolnaveste dar poate nu e fericita pentru vca nu are prea mult locsad, Cauta.Pana gasesti happy

Fundahappy?

3 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Nu pateste nimic. si eu am testoasa de 4 ani si o tin tot in acvariu pentru testoase de la pet-shop, dar mai mare, si nu are decoratiuni. si o doare in basca.tongue e fericita si manaca ca sparta. cateodata ma sperie.

Abh
| Abh a răspuns:

Cand erau mici, si ale mele au convietuit in acvariul acela verde si erau doua. Am cumparat un termostat plan, special pentru vase de plastic. Filtru nu au avut niciodata, insa le schimb apa zilnic.

| marykeira explică:

Va multumesc:*