| J0hn a întrebat:

Am primit o narghilea Turcia super ok culoare rosie contine sticla, furtun, farfurie, creuzet, garnituri pentru sticla furtun si creuzet, coloana de fum si cleste pentru carbune.
Ma sperie faptul ca miroase si cand trag asa in gol are gusti miros " MADE IN CHINA " sper sa nu ramana si mirosul cand o sa trag din ea. in fine ce vreau sa va intreb cu ce pot sa o fac daca nu am arome ca vreau sa o incerc si nu am timp sa merg la magazin de arome acum. si daca se poate si cunoasteti vreau arome fara tutun si nicotina
aa da cum se spala narghileaua am inteles ca sunt furtunele acelea faine nammor, razan care se spala cu apa dar al meu e mic nici nu stiu cum o sa il curat deci daca puteti si cum se curata ma intereseaza! O zi faina happy

1 răspuns:
| MonkeY a răspuns:

Poţi pune in el whisky, sau pălincă în acest fel nu mai trebuie să-l cureţi, că se curăţă singur plus ca nici tutun, nici nicotină nu conţin. O să te simţi ameţit dar nu e mare scofală.

După ce ai făcut asta, arunci whiskyul/pălinca (nu o bei) şi te poţi duce să cumperi arome, ştiind faptul că este curat.