Hai sa ti-o zic din experienta mea cu 2 caucazieni.
1.NU te juca cu el, sub nici o forma, te joci cu el cand vezi ca are chef de joaca.
2.Joaca aia cu luatul de bot nu o recomand ca poti trezii din el adevaratul caucazian din stepele rusesti.
3.La nervi nu mai tine cont ca esti stapanul lui,cand te prinde nu-ti mai da drumu,face trante cu tine,ca sa-l calmezi nu ai cum sa-l calmezi ca el din furia aia a lui va poate rupe pe toti din familie.
Eu cu primul caucazian, masculul, m-am jucat cu mingea, adica sa faca aport, mai mult il luam in brate, il pupaceam tot si acum la varsta de 2 ani cu mine si familia mea e un pupacios de nedescris,dar pe cineva strain l-ar rupe fara doar si poate, ficasa nu e ca el, pe ea o pupaceam pana vedeam ca nu mai vrea si cand nu mai voia o lasa, o mangaiam mai mult si vorbeam cu ea, la amandoi le-am dat o educatie ca la carte.
Caucazianul NU ESTE PENTRU ORICINE, e un caine cu care nu te joci. Daca parintii tai n-au cunostinte despre rasa sau chiar tu iti zic ca ai facut o alegere proasta amice.Desigur,daca faci ce am facut eu va fi totul ok, daca il iei de bot, il tragi de coada si de urechi, la o anumita varsta sare pe tine si nu mai scapi.
anonim_4396 întreabă:
Deniissel întreabă: