| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Am ramas pur si simplu "tampita" am fost la bunici si cand am ajuns(pe scurt) bunica mi-a spus ca a uitat pisica in soba.Doamne Dumnezeule cum sa uiti pisica in soba:O... A spus ca a lasat usulita deschisa si ca pisica a intrat acolo dar ea na observato si apoi a bagat lemne si a facut focul iar dupa putin timp a auzit pisica mieunind si i-a dat drumul dar nu mai are mustati si ere piciorusele din spate arse si va imaginati cu este blana pe eacryingBunica mea i-a dat cu spray pentru arsuri dar este pentru oameni.Este recomandat si la pisici? spuneti-mi ce as putea sa cumpar sai treca mai repedesadsadsadPe zi ce trece am impresia ca bunica mea are probleme psihice

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hidrateaz-o cat mai bine. Nu sunt veterinar, dar stiu ca in cazul arsurilor este vitala hidratarea.

3 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Hey. bunica ta nu este Mama Omida sa ghiceasca ca pisica era in soba. Femeia a bagat sa faca focul.Mai de graba probleme psihice are pisica ta care trebuia sa iasa cand a ingramadit lemnele alea peste ea.
Sa zica mersi ca a scapat doar cu atat.Alta problema psihica a pisici tale este ca putea sa iasa pe cos, dar cum e cu capul, a ramas sa arda.
Nu da vina pe bunica ta.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Doamne saracuta pisicuta dar si ea bunica cand a bagat leemnele pisica nu a vazut sa iasa afara rolling on the floor doamne

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa rece si comprese, crema hidratanta si du-te direct la veterinar. Ii va administra in mod sigur un antibiotic preventiv pentru a evita infectiile. Si fii mai indulgenta cu bunica, e o persoana in varsta...