Si eu am avut o "BFF" exact ca si tine. se supara pe mine din orice. Dar eu i-am spus ca nu mai vreau sa fim cele mai bune prietene, si chiar daca nu mai suntem cele mai bune prietene mi-a promis ca nu o sa-mi zica secretele, fiindca daca ea o va face si eu o voi face. Asa ca poti face si tu asa. Sper ca te-am ajutat. :*
In primul rand, daca te barfeste nu e BFF.Prietenii adevarati nu se vorbesc de rau.In al doilea rand, faptul ca face toate astea inseamna ca e geloasa si te vrea numai pentru ea.Te-ai gandit ca poate are probleme acasa? Si eu am o prietena asa.E foarte greu, stiu.Incearca sa vorbesti descis cu ea daca tu consideri ca indeplineste toate calitatile de BFF.Sunt sigura ca o sa se rezolve.
Atata timp cat vezi doar greselile mele crezi ca rezolvi ceva sau ce? pe atale n le vezi niciodata tu te consideri perfecta dar nu esti... dupa ce iti vei da seama ca nici tu nu esti vom vorbi ...eu imi recunosc toate defectele tu?
Poti discuta cu asazisa ta BFF despre asta (ca nu ar trebui sa fie geloasa) si poate rezolvati ceva in relatia voastra de prietenie