| Ellena_Monyka_1995 a întrebat:

Am si eu 2 papagali de cateva luni,unul l-am gasit si pe celalalt l-am cumparat,cel gasit la inceput avea ciocul galben-maroniu iar de ceva timp culoarea o are albastra,tocmai de aia i-am cumparat baiat,la farmacie le-am spus si nu stiu ce sa imi spuna ce este,dar ei se inteleg foarte bine stau numai amandoi si se pupa toata ziua,pana la urma ce sa cred ca am doi baieti? Si am gasit pe fundul coliviei ceva precum coaja de ou sparta in multe bucatele, m-am uitat in mancarea lor si este doar mei cu fructe nimic de genul, si este prima oara cand vad asta, este posibil sa fi depus oua daca este fetita si sa le fi spart?

2 răspunsuri:
| Ella192 a răspuns:

Daca ciocul devine albastru inseamna ca e baiat. Eu tot cred ca tu ai 2 baieti. Dar chestia cu oul suna ciudat. Eu cred ca tu ar trebui sa-i urmaresti citeva zile sa vezi care e fata din ei big grin

| BarnaCamelia2001 a răspuns:

O femela nu depune oua daca nu are o ''casuta''.Si tebuie destul de mare. Probabil sunt coji de la mei sau in mancaea lor se afla si seminte ceva mai mari, iar coaja este mai mare.