| Badoi a întrebat:

Am și eu întrebare.Am plecat o săptămână în România eu fiind UK și am o pisicuță de 10 luni.A trebuit să o las acasă am cumpărat o cctv să văd ce face prin casă, am niște prieteni care. A Venit la ea să îi dea să mance și etc. tocmai ce m-am întoars din țara pisica mea nu mai este cum era înainte este foarte schimbată nu se mai joacă în schimb pe soțul meu îl scuipă care era inebunita să se ducă la el pe spate când venea acasă.Mie nu-mi face nimic vine la mine dar nu se mai joacă deloc și stă ascunsă supat, i-am cumpărat o jucărie nouă s-a jucat foarte puțin cu ea.Mie îmi plăcea cum era înainte.Ce pot să fac să o schimb ????

7 răspunsuri:
| xs1der a răspuns:

Desi e un timp nu foarte lung, pare ca pisica are nevoie de o perioada de acomodare cu familia.
Da-i niste timp, si fa asta cu pasi marunti, nu grabi procesul.
Daca poti, tine-i locul de joaca, litiera si mancarea intr-o zona mai distantata de locuri unde circulati foarte des pentru a evita stresul.
Intinde-i mana sa o miroasa, incearca sa o mangai, dar nu face miscari bruste.
Daca ai spus ca ai CCTV, nu cred ca vreun prieten de al vostru sa ii fi facut ceva rau sa se sperie de oameni.
Sigur o sa fie mai bine cu timpul, doar ca trebuie rabdare. big grin

| Vivi1234 a răspuns:

Posibil din cauza că a stat prea mult singura, sau ești sigură că nu a fost speriata de ceva sau cineva?

| sabin89 a răspuns:

Ce e, pisică sau pisoi?

| ponturi a răspuns:

Cred ca este vorba de timp si isi revine cat de curand, a
lintati-o, vorbiti frumos cu ea, mangaiat-o, acordatii atentie si isi revine.

| Badoi explică (pentru sabin89):

Pisica

| Badoi explică (pentru Vivi1234):

Probabil s-a speriat de revelion când s-a dat cu artificii

| Kufu95 a răspuns:

Trebuie să o laşi un timp să se acomodeze, îi întinzi mâna să o miroase, să nu o iei cu forța că mai rău se va speria.