Daca e hranit bine, scos afara de 3 ori pe zi cred ca trebuie dus la veterinar. SPER CA TE-AM AJUTAT!
Probabil are nevoi fiziologice.si nu ma refer la caca+pisu` ).
cred ca are nevoie de o fetita sau un baietel... daca are 2-3-4 ani fii sigur de asta!
E in calduri.de obicei pee vremea asta animalele intra in calduri. castreazal sau daca vrei sa ai puiutzi gaeste-i o femela[daca e mascul] sau un mascul [daca e femela] cu care sa il/o imperechezi
daca inca nu a ajuns la maturitatea sexuala [cam la 1 an jumatate] inseamna ca are probleme de alt gen: poate are nevoie de mai multa atentie din partea ta. sigur nu este din cauza ca vrea sa isi faca nevoiile pentru ca daca l-ai obisnuit cu un anumit program nu si-l va schimba vrand sa iasa mai des "la toaleta"
sau...sar sper sa nu fie.este vorba de ceva mult mai grav.ce de exemplu ceva viermisori sau o boala titusi te sfatuiesc sa consulti un medic veterinar
daca vrei iti pot da id-ul unui medic veterinar pe care il cunosc si care te va ajuta bucuros [bianca.ana22]
Daca este femela... posibil sa fie "graviduta" intr-un fel si ar trebui dusa la veterinar, dar daca e mascul poate are nevoie sa se imperechieze. Sper ca te-am ajutat.