| bmcriss a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de caini. Vreau sa-i iau prietenei mele un catel de ziua ei si as vrea sa stiu anumite detalii cum ar fi : poti sa il deparazitezi fara acte? Din cate am inteles iti trebuie un act de identitate... cat costa sa faci acel act? Si cat dureaza? Se poate sa fac actul si sa il duc la deparazitare imediat dupa?

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Se poate face ori cum De exemplu dupe ce ai cumparat sau ai primit catelusul daca nu are act de identitate co ori ce catelus care este inregistrat cind te duci sa-i faci deparazitarea atunci sa-i rogi sa-i faca si vaccinul In fiecare an la un catelus se face vaccin In momentul cand ti-a facut vaccinul automat ti-l inregistreaza si-ti da un carnetel unde sunt trecute toate datele catelusului Iar dupa lege esti obligat sa ai acel carnet Un asemenea act te costa cu vaccin cu tot 40 lei sau cel mult 50 lei in functie de fiecare medic veterinar in parte Ca si timp dureaza in jur de 30 minute maxim Daca cumperi prietenei tale un catelus ai tot respectul meu Eu am doi dogi germani Daca sti cumva cum arata Sa va bucurati de catelus si unul de celalalt Pa

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul in care il duci la un veterinar, acolo iti face pe loc un canet de sanatate dar daca nu doresti ii poti spune ca vrei doar depaazitare

| bmcriss explică:

Intentionam sa-l iau cu cateva zile inainte dar problema era ca nu aveam unde sa-l tin. M-as simti aiurea sa pun o "povara" p capul unui prieten chiar si pentru o zi. Daca dureaza pana si 2-3 ore, nu are importanta. Pot sa fac tot ce este nevoie in ziua cand i-l dau, doar ca o sa ma trezesc mai de dimineata, nu-i nicio problema. Ms de informatii.Inca ceva... ce rasa recomandati? (ceva mic pentru apartament). Eu ma gandeam initial la un pechinez imperial, dar am vazut ceva si mai dragut, tot pechinez numai ca nu stiu cum sa numeste...alte idei?

| Anca a răspuns:

Eu ti-as recomanda bichon, chiuaua big grin, caniche pitic, yorkshire terrier, pugs, buldog francez :X, pomeranian, shih tzu, Schnauzer (mic).

Astia sunt cainii de talie mica cei mai dragalasi happy

Mie nuºmi plac f mult cainii de talie mica, pentru ca-mi par niste jucarii de plus, nu caini. par asa niste accesorii.
Dar sunt mai usor de intretinut, e drept happy

Schnauzer - sa stii ca este un caine extraordinar, f ascultator, mai usor de intretinut si foarte dragut.
Nu am auzit plangeri la adresa lui happy

| bmcriss explică:

Pai da dar eu caut ceva ce pot gasi, si in limita pretului.Nu imi permit un caine pe care sa dau 200 de euro, am alocatie nu salariu...imi permit ceva pana in 100 de euro, cam asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti si sa stii ca este scump