Atat la oameni cat si la caini, femelele gravide pierd calciu, deoarece puii isi iau din organismul mamei, atat timp cat sunt in burta, tot fosforul, calciul etc.de care au nevoie.In cazul catelusei tale, puii au nevoie de calciu, si preluandu-l, mama ramane cu mai putin, astfel incat acum, si de acum in 2-3 luni ii v-a cade parul, dintii ii pot fi mai sensibile etc, dar stai linistita, isi v-a reveni. Tu trebuie doar sa ai foarte mare grija de ea, sa ii oferi multa dragoste si afectiune, si asa atat puisorii cat si catelusa vor sanatosi si foarte fericiti alaturi de tine.
MULT SUCCES SI PUPICI CATELUSEI SI VIITORILOR SUFLETEI.
fundita?
Si eu am un catel labrador si si lui ii cade parul foarte tare, mai ales de pe burtica. este normal sa i se intample, mai ales ca e perioada de naparlire. eu i-am cumparat lui niste vitamine de la veterinar care se administreaza 4 pe zi, dar nu deodata, care il ajuta sa nu ii cada blana asa tare, si functioneaza. i-am luat si sampon special. dar in cazul catelei tale care e gravida, nu stiu cat de sanatos este sa ii dai vitaminele, mai bine consulta-ti veterinarul.
succes!
Pai poate naparleste sau a muscato ceva uitate si tu in locul unde ii cade parul si vezi daca se linge acolo unde ii cade parul si imi dai raspuns. Pe profil meu, imi dai un mesaj.