Hei. Uite : motanii mai mereu pleaca de-acasa, cauta pisici pentru a se imperechea si se bat (motani cu motani). Iar daca nu le mai dai de mancare sau sa spunem ca nu-i place cum il ingrijesti, pleaca. Asa sunt pisicile si motanii. Oricum pacat, daca nu se mai intoarce poate o sa-ti iei un caine. Uite un motiv : http://m.rtv.net/77141. Poate asta o sa te faca sa alegi un caine data viitoare!
Nu mai pune si tu sare pe rana desteapto
Eu cred ca cei care locuiau in curtea aia ti-au furat-o...Cred ca ar trebui sa te duci sa verifici. poate i-au dat de mancare si sta nu-mai pe acolo... sau poate ca au inchis-o undeva..ma rog. Sper sa o gasesti. Mult noroc :[
Motanul tau este acolo la femeia mincinoasa sau in curtea unde l-ai vazut nu ii da drumul din casa ca sa nu i-l vezi tu, mai du-te mereu pe acolo si nu-i zi ca i-ti cauti pisica poate intr-o zi ii da drumul pe afara si i-ti iei motanul inapoi.
La care dintre femei te referi: prima care a zis ca a murit, sau a2a?
Asta am patit si eu e posibil sa-l tina sechestrat sa-i prinda soarecei vezi cei poti face cautal daca nu du-te peste ele si vezi ce e
Motanul meu pleca zilnic de-acasa (stau la bloc si e ceva) iar odata l-am pierdut 1 luna a fost HAOS pentru mine am plans si l-am cautat peste tot imi era frica daca era mort, daca ii era foame daca era pierdut si speriat. Odata pe cand plangeam vecina mea mi-a spus ca era la ea in tot acest timp ca la gasit in bloc si a crezut ca l-am dat afara am fost furioasa si i-am spus ca l-am pierdut si ar fi trebuit sa ma anunte.....in fine mi-la dat.
Cat despre povestea ta imi pare rau eu zic sa-ti iei altul asemanator si sa ai grija sa nu fuga.
Ane758 întreabă: