Zgărdiţele acelea sunt bune, ar fi trebuit să îi treacă. Asigură-te că o fi de la puricei şi nu are alte probleme.
Soluţii mai practice decât Frontline nu ştiu. Este într-adevăr mai scump, dar te ajunge un an şi ceva de zile, şi îl dai în zona gâtului 2-3 pufuri, şi în ziua respectivă mor toţi paraziţii. Întreabă la farmacie... Şi eu am un cuţu şi îi dau cu Frontline când îl mai duc la ţară că ia de la căţeii mai mari. Tot aşa se scarpină, dar îi trece repede.
Cumpara de la farmacia veterinara solutie anti purici, cu care il dai la ceafa, si merge. La pisoiul meu a mers.
Buna, in primul rand daca este pui mai mic de 4 luni incearca sa nu ii pui zgarda si nici sa-l dai cu solutii antipurici fiindca il irita si se scarpina. poti sa ii faci o baie cu sampon antipurici, si da cu otrava contra insectelor pe covoare, prin toata casa, dupa care aspira, asa vor disparea puricii care se cuibaresc si de oulele acestora. De obicei dupa ce este spalat cu sampon anti purici acestia dispar de pe animalut, dar puricii care stau ascunsi in covoare urca pe pisic si il pisca. Succes. Mentionez ca asa am facut si eu si nu mai am probleme.
Trebuie sa stropesti si in casa si in locul unde doarme, daca are unul, si sa repeti operatiunea de doua ori intr-o luna, pentru siguranta si remanenta ridicata.Eu iti recomand sa folosesti un antiparazitar extern Spot-On (pipete ce se administreaza pe ceafa si au actiune retard 2-4 saptamani), in cazul unei infestari masive cu purici.
Succes
Ane758 întreabă: