Pupa-l sub coada. Nu stii pe unde baga botul ala, daca il plimbi pe afara e posibil sa bage botul si intr-un rahat de caine, deci e ca si cum te-ai pupa cu rahatul ala de l-a atins cu botul. Incearca sa scapi de obiceiul asta, e nesanatos, te poti imbolnavi si nu stii de unde. Multumeste-te sa il mangai doar cand ii vezi fata aceea de tolomac.
Buna.
intr-adevar si eu am catel si nu pot sa rezist fara sa imi dea un pupic pe obraz.
Insa nu este deloc bine.deoarece probabil il scotii afar si ei baga nasul peste tot. Si unde baga el nasul sunt microbi si tii transmite si tie. iar tu potii muri.
sper ca te amajutat.
la revedere
crysu
Nu e sanatos, pot lua de la tenie pana la toxoplasmoza...cineva din familie a contactat boala si nu are o viata prea usoara.
Nu e sanatos.DELOC poti lua tenie e un vierme si boala de numeste tenioza scapi fff greu de ea slbesti mult e un parazit. nu numai de la pupat ci si de pe par
Boticul catzelusului contine multe bacterii si nu este recomandat sa-l `pupi` pe botic! Incearca sa te abtii si doar atingei nasul de nasul tau si asta este oarecum incorect si nesanatos dar eu cred ca e mai igienic asa. Sau cel mai bine atinge-ti obrazul cu nasucul lui si dupa spalate in locul respectiv, astfel vei elimina o mare parte din bacterii!
omik întreabă: