Buna.s-ar putea sa se fi lovit sau sa-si fi clantti piciorul.incearca sa o atingi la labuta si daca vei vedea ca nu te lasa inseamna k o doare.mergi maine cat mai repede k ea la farmacie si incearca asta seara sa o ajuti sa nu se chinuie adica sa nu stea pe acea laba si sa manance
Buna aceiasi problema am avut si eu numai ca es a daramat un tamburel peste picior si ale mele sunt foarte grele si a schelalait tot la fel de mult nu se putea misca i-am pus o carpa rece pe picior si nu putea sa mearga si o duceam eu la locul ei, si cand vroia sa calce pe ia schelalaia foarte tare, dar pe timpul nopti cand a vrut sa mearga la baie a inceput sa mearga taras dar pan la urma s-a ridicat dar tot schelelaia a inceput sa mearga a doa zii dar tot schiopata s-a intamplat asta acum 3 zile si acum mai schiopata putin dar ia trecut deci :strangei putin labuta iar daca o doare inseamna ca nu este rupta, dar daca nu o doare trebuie sa faci o vizita la medicl veterinar; ea nu o sa se miste acum dar maine da, trebuie sa puna labuta pe pamant nu-i bine sa o tina in aer ca o tine mai mult durerea a mea din a doua zi a inceput sa mearga cu labuta mult noroc nu-i nimic grava cu multa dragoste si afectiune si bine inteles atentie o sa treaca totul! Fundita?
De cele mai multe ori se rezolva de la sine, dar daca o strangi de labuta zici ca nu reactioneaza?
Saracuta de ea daca nu reactioneaza deloc du-o la un medic veterinar s-au panseazai-o tu putin... Sper ca ti-am fost de folos, si sper sa se vindece