Eu am avut un papagal si sincer nu prea am avut grija de el( eram mica si neavand experienta... ). Facea niste crize. isi indoia gatul nu stiu cum. L`am dus la veterinar si i`a dat niste vitamine.Starea lui se agrava si doctorul a fost nevoit (ca sa nu mai sufere) sa il "omoare" (stii tu cum, nu cu parul` sau ceva de genu` asta ). Te sfatuiesc sa te mai duci cu el la mai multi doctori, sa auzi pareri diferite. Du-te cat mai repede, deoarece papagalii perusi sunt foarte sensibili, fiind asa de mititei . Grabeste-te! Sper sa se faca bine. Pwp la amandoi :*.
Bună! Încearcă să nu ții papagalul în curent (asta să fie regulă generală, nu numai cât e răcit). Te rog să ai răbdare să citești ce scrie aici http://www.papagalul.ro/boliinfectioase.html, sunt informații foarte utile (atât despre răceala papagalilor câr și despre alte boli pe care lo pot contacta).
Îți doresc răbdare să-ți însănătoșești prietenul înaripat.
Ooo, bietul papagal eu l-as pune langa calorifer ( as pune sa mearga centrala ) si i-as oferi mai multa dragoste si sa-l tin intr-un loc linistit ( sa fac un timp de liniste special pentru el si vb cu parintii si i-as face o hainuta ) sper ca te-am ajutat
Multumesc mult pentru raspunsuri dar se pare ca a murit.Saracutul de el. Avea acea infectie, i s-a agravat problema la ochi si nu mai vedea cu el.M-am dus azi la doctor cu el si a zis ca mai are sanse, dar a murit pe seara. Oricum multumesc pentru raspunsuri.
bleakk întreabă: