anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu un caine de rasa pechinez si as dori sa stiu daca are voie sa manance paine? deoarece intr-o zi i-am dat paine si mi s-a parut ca s-a umflat in torace...va rog datii un raspuns concret! Multumesc :X Dau fundita >:d

Răspuns Câştigător
| T7uk a răspuns:

Au voie sa manance paine dar nu in cantitati mari.Ca daca mananca mult o sati strice covorul sau pe ce va voma.

5 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Buna! da au voie, dar in cantitati minime.Depinde,de rasa.Un ciobanesc,poate ca ar manca in cantitati marite.Dar si eu am un pechinez,dar nu ii dau deloc, nu pentru ca i s-ar intampla ceva, doar pentru ca nu vreau eu.Si apropo! rasa asta cu care sa invatat lumea sa i spuna pechinez, nu se numeste asa, dar lumea la prescurtat cumva din ''Pekingese '' in Pechinez. Oricum nu stiu cum am ajuns la asta happy
Oricum bafta!

| ema01 a răspuns:

Au voie sa manance painesi sa nu ii dai niciodata oasa de pui. Funda? Al meu manan ca si nu i se intampla nimic!

| SamuraiX a răspuns:

Painea a fost ceata de D-zeu pentru caine si pisica! Plus la asta am avut si eu pekinez, acum am pitbull si ciobanesc german si ambii mananca paine! Cateii sunt sanatoshi si nu li se umfla nimic!

| lorykiss9710 a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri...mi-au fost de ajutor! Va pup pe toti!

| oanceabogdanandrei a răspuns:

Eu am 3 caini pechinezi si unul ciobanesc, si le dau la toti paine, si nu are nimic.
Funda?