| M_5636 a întrebat:

Am si eu un motan l-am gasit acu2 ani pe scara blocului si nu parea sa fie unu de pe strada pentru ca se vedea ca era obisnuit cu oamenii desi era foarte mic iar acum de cate ori vede un animal indeferent ca e caine pisica etc. face foarte urat si este foarte atasat de oameni si e foarte jucaus cum se explica ca face urat cand vede chiar si o pisica? (este castrat, dar facea asa si inainte)

Răspuns Câştigător
| roxanaa a răspuns:

Isi apara teritoriul. El stie cel mai bine ce inseamna sa nu ai un loc al tau.

4 răspunsuri:
| teopinkrose a răspuns:

Nu stiu, probabil ii e frica din cauza faptului ca s-ar putea sa ii acorzi mai multa atentie acelui animal decat lui...

| PastilutzaColorata a răspuns:

Cine stie din ce motiv i este frica de pisici poate ca o fi avut un accedent fara indoiala... no talking

| Ramina a răspuns:

Poate a avut vreo "incaierare" cu un alt animal si acum cand vede un animal face urat. sau poate s`a atasat prea mult de oameni decat de animale.sau poate ca face asa pentru ca e motan. de obicei motanii sunt mai agresivi decat pisicile (femela).

| anca9000 a răspuns:

Salut.PRrobabil ca a atunci cand a avut stapan, a avut traumatisme cu diferite animale, (cine stie cum se purta gazda cu el ). Pentru ca cunosc si eu un caine care locuieste cu o batrana rea si urata, si cainele cand vede un om sau un animal, chiar si o vrabie se sperie si se ascunde langa stapan.Nu iti fa grji, totul e ok, fiecare are o teama in el happy