Vezi ca sunt foarte scumpi eu am vrut sa imi iau de acolo insa sunt prea scumpi si m-am dus in targ si mi-am luat un caine tut bichin frumos si destept si am dat 300 roni
Banuiesc ca nu au un singur client? La fel cum ei trebuie sa-si informeze clientii
Pai da sa stii ca sunt scupmii dar dc nu iei unul de pe strada sunt mai amarati asa ii vei ajuta pe el dc toata lumea sa fie de rasa ce conteaza oricum are un suflet si mai iubitor
Draga "Crazy penguin". Daca vrei un Bichon adevarat atunci cumperi cu acte-adica pedigree. Daca vrei un catelus atunci poti sa gasesti prin Obor si gratis - alegerea este a ta. Intamplarea face sa-i cunosc pe oameni (Canisa Larus) si pot sa-ti spun ca nu duc lipsa de cumparatori.Deci "Iluziile" despre care vorbesti tu ...sunt ale tale ca vei gasi un Bichon adevarat la un pret mai mic decat la ei. Eu am luat tot de la aceasta canisa si sunt foarte multumita de fetita mea.La anul am s-o duc la expozitie.Concluzia :fiecare dupa posibilitatile si dupa pretentiile lui, dar ar fi frumos din partea ta sa vorbesti cu ei si sa le explici situatia.Rodica
"Vezi ca sunt foarte scumpi eu am vrut sa imi iau de acolo insa sunt prea scumpi si m-am dus in targ si mi-am luat un caine tut bichin frumos si destept si am dat 300 roni "...Vezi ca sunt foarte scumpi eu am vrut sa imi iau de acolo insa sunt prea scumpi si m-am dus in targ si mi-am luat un caine tut bichin frumos si destept si am dat 300 roni Vezi ca sunt foarte scumpi eu am vrut sa imi iau de acolo insa sunt prea scumpi si m-am dus in targ si mi-am luat un caine tut bichin frumos si destept si am dat 300 roni" tut bichin"Scuza-ma draga mea dar n-am inteles ce ai cumpaarat din Obor. Oricum un Bichon Frise adevarat cu pedigree si cu parintii campioni n-ai cum sa cumperi cu 300 de roni.Iti doresc sa-ti traiasca Bichonul sau ce-o fi el, si sa te bucuri multi ani de el.