Nu mai pune ala de uz medical poate avea o concentratie mai mare si risti sa omori pestii
Da este acelasi lucru( si plus daca este pentru uz medical nu cred ca le va afecta)
Stii sigur, sau e doar parerea ta? Nu de alta, dar nu vreau sa-mi omor pestii
Stiu sigur mi-am intrebat si mama si tata si profesoara
Am m-ai facut asta si din pacate apa are anumiti microbi care dezvolta boli la pestii de acvariu, deci nu ma risc.
Ok atunci, tu știi ce apă le pui. Bănuiesc că știi că apa se lasă 24 de h pentru a ieși eventualul clor din ea (dacă o iei de la chiuvetă). Ape limpezi și sănătate peștișorilor!
Daca apa e fiarta si racita si se adauga albastru de metil/verde de malachit nu exista nici un risc. Multumesc oricum! La fel si tie!
Păi unul fiind de uz medical iar altul pentru acvariu, nu cred că sunt aceleași lucruri.
Asta e si parerea mea, dar voiam sa ma asigur. Oricum, am nevoie de raspunsul exact, ca de crezut toti credem cate ceva
Albastru de metilen nu e recomandat pentru acvarii. E substanta care se foloseste la fabricarea spirtului. ita-te pe un spirt si vezi ca scrie la ingrediente albastru de metilen.
Exista albastru de metil, special fabricat pentru acvarii. Toti cunoscatorii il folosesc. Mersi, oricum.