Lasa-l inchis intr-o camera pe un hol.de preferat holu de la intarare. pune incaltamintea in cuier hainele sus sa nu sara pe ele.acpera cu ceva priza de la figider.lasai apa mancare si ff multe jucarii.pana sa pleci scoate-l afara sa se oboseasca sa se joaca.cand vi acasa si gasesti dezastru il bati si pui l colt. daca gasesti ordine ii dai ceva fff bun de mancare ce nu mananca f des.Si a mea e tampita dar asa s-a invatat ce are voie si ce nu sa strice.
Eu am un cane corso tot de 4 luni si l-am tinut in casa pana acum, apoi l-am bagat intr-o cusca si la fel facea, plangea, latra, toata noaptea, si acum i-l tin in casa, dar s-a domesticit singur, a invatat ca daca face cv rau o bag in cusca! dci, nu se obsinuieste nici in cusca nici in lant,
Stau la apartament, ii cusca de apartament si de aia il bag pentru ca face foarte multe prostii, mi-a rupt patul si incepe sa se prinda de toate cu dintii.
Da, stiu cum e, dar eu ti-am zis. nu e un caine mic sa-l tii legat. oricum o sa se obisnuiasca! si acum prinde cu dintii de toate alea pentru ca i-l dor dintii, sunt niste "oase" in carrefour, special pentru ei
eubahhh întreabă: