| BlueCupcake a întrebat:

Am un animalut in Webkinz, si ma gandeam sa dau prima mea petrecere...Cum este mai exact cu petrecerile astea? Cea mai buna explicatie primeste fundita! :d

Răspuns Câştigător
| Theda a răspuns:

Sa stii ca daca vrei sa dai o petrecere te costa 1000 sau 750 de KinzCash(depinde ce petrecere alegi). Mai intai o sa iti alegi 4 jocuri(care vrei tu si in ce ordine vrei tu)si niste premii(daca vrei poti sa alegi tu premiile, adica lucruri de ale tale, sau iti aleg ei la intamplare premiile). Apoi o sa iti creezi invitatia(adica o sa ii alegi titlul, mesajul, imaginea, dat, ora si zona care va trebui sa si-o aleaga toti invitatii ca sa poata intra la petrecere). Vreau sa-ti dau un sfat:gandeste-te cand vrei sa fie petrecerea(adica pe ce data)si trimite invitatiile cu o saptamana inainte(asa o sa prinzi ore bune). Dupa ce ai facut invitatia, o sa iti alegi invitatii, desigur.Petrecerea va dura 30 minute.Cam asta e tot. Sper ca ti-am fost de ajutor big grin.

| diadienutza88 a răspuns (pentru Theda):

Cum imi aleg jocurile?

6 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

Alege o petrece dupa acea pune petrecere intr-o camera apoi selecteaza jocurile premile invitatile selectezi data si zona light blue de exemplu data 24 si ora 3 cand e momentul petreceri intri doar cu 2 minnute sau cu unul mai devreme iti va arata petrecerea incepe in 02:45 in dreapta ecranului te joci la jocurile alese de obicei trebuie sa fie minim 3 jucatori, iar la sfarsit primesti un sac cu surprize FUnda te rog

| BlueCupcake explică:

@maffykissgirl, normal >:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma inviti si pe mine nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

(vreau sa iti dau un sfat) mai bine in fiecare zi du-te in fiecare zona si vezi daca un prieten vine mereu vezi ce zone viziteaza mai des si da petrecerea in zona de culoare respectiva (nu cum am facut eu.am cuparat am asteptat cu nerabdare petrecerea care era peste 2 saptamani. toti invitatii ziceau ca o sa vina in ziua petreceri BUF eram singura sper sa nu faci aceasta greseala ca si mine)succes

| NobodyHeree a răspuns:

Pai iti alegi petrecerea, apoi iti alegi invitatii, dupa aceea jocurile de la petrecere, iti alegi data si ora, si apoi trimiti invitatiile.Petrecerea dureaza 30 de minute.Oh.si am uitat sa mentionez la jocuri iti alegi tu premiile (adica dai tu premi din lucrurile tale) sau iti dai ei premiile.
Bafta!

fundita?