| Gabriel_Robert_1986 a întrebat:

Am un bichon de 7 sapt. si nu stiu cu ce sa il hranesc?

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Granule muiate in lapte sau supa.carne tocata de vitel, fiarta.

| Gabriel_Robert_1986 explică (pentru viotedy):

Dar nu va face vermisori de la lapte? sau alte chesti

| RedNose a răspuns (pentru Gabriel_Robert_1986):

Ba da, se strica si la burta acum cat e mic si in plus laptele nu are nici o valoare nutritiva, intra in gura si iese pe curlaughing

| viotedy a răspuns (pentru Gabriel_Robert_1986):

Viermii nu-i face de la lapte. daca nu e deparazitata cateaua inainte de fatare au cateii viermi.fa asa cum am spus si creste super.carnea ti-o toaca in fata ta si nu are nici un condiment.eu am avut multe randuri de catei si erau sanatosi si frumosi.sa nu uiti sa-l deparazitezi.

5 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Vezi ca exista de la royal canin hrana speciala pentru bichon.
Cauta intotdeauna hrana superpremium: royal canin,acana,pro plan,belcando,hill's,eukanuba. Daca nu-ti permiti macar cea premium: BOSCH,brit,advance,dog chow,dar nu opta pentru pedigree, chappy sau pe mai gasesti prin supermarket, nu sunt de calitate si cu timpul vor aparea probleme de sanatate.
Nu da carne tocata ca are condimente si sunt toxice pentru caini. Cel mai bine iei carne de vita/pui/curcan si o fierbi, pe langa mai amesteci cu niste orez si ceva legume: morcov, radacini de telina, patrunjel, pastarnac, sfecla rosie, ardei capia, ardei gras si mancarea gatita pentru catel e gata; poti sa-i mai dai si branza dulce. Eu iti recomand totusi hrana uscata fiindca cainele o sa devina mofturos si nu cred ca o sa ai timp tot timpul sa-i faci mancare separat la catel(cainele e animal cu mananca ce mancam si noi, de exemplu: ceapa este toxica pentru ei).

| dony89 a răspuns:

Intreaba la adresa asta: cartedresaj@yahoo.com
www.cartedresajcanin.ro
O sa gasesti un raspuns avizat