| Biancaaa6729 a întrebat:

Am un bichon de 7 saptamani as dori sa imi dati sfaturi cum as putea sa il invat sa faca pe pampers (covorasul acela special). Dau funda:*

3 răspunsuri:
| Aero_2277 a răspuns:

Poti invata de aici: www.carte-dresaj-canin.ro

| Anaisssss a răspuns:

Dupa ce termina vaccinuri si poti sa-l scoti afara, este posibil sa nu vrea sa faca afara si sa faca cand ajunge acasa(asa mi s-a intamplat mie).Am rezolvat aceasta problema cu sprayuri pentru facut afara(pulverizam la fiecare copac cate un piclaughing ) si unul pentru a nu face pipi.A inceput sa simta mirosul dupa 2-3 zilethinking Deci nu te astepta sa faca afara de prima data cand dai cu spray pe undevabig grin Dureaza cateva zile.

| Valyyy a răspuns:

Buna si eu am avut un bichon si am avut aceeasi problema ca a ta.
La inceput nu va face pe acel "pampers" pentru. ca acesta emana un miros pe care noi nu il putem simti si nici cateii in primele luni pentru ca nu au mirosul inca dezvoltat destul. Sfatul meu e sa il supaveghezi si cand il vezi ca isi face treburile sa il iei pe sus (usor sa nu faci prea multa mizerie) si sa il duci pe covor si el cu timpul isi va da seama ca acolo trebuie sa faca (al meu a inceput sa faca pe covor pe la 3-4 luni...). Dupa cand o sa poti sa il scoti afara daca nu vrea sa faca afara si vrea pe covoras incearca sa iei niste covorase cu tine afara si la fel isi va da el seama unde trebuie sa isi faca nevoile. Sper ca te-am ajutat.