| funkydiva a întrebat:

Am un bichon havanez de 2 luni si nu stiu ce sa ma fac cu el. De cand a descoperit gustu de pui, nu mai vrea sa mai manance nici bile, nici mancare de catei... Cum as putea sa. l fac sa manance mancare pentru catei? Sau ce ar trebui sa. i dau sa manance?

9 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Ia-i bobite speciale cu gust de pui. Redu-i cantitatea de carne de pui, iar in paralel introdu-i bobite. Pana la urma, o sa accepte.

| andi a răspuns:

Ehe asa s-a intamplat si la cainele lu' maik-mea, daca esti prea buna de suflet o sa ai dai numai carne si refuza alta mancare nu se atinge de ea, degeaba incercase maik-mea alta mancare, voia numai carne si atat, si am prins momentu cand au plecat parintii mei 2 zile din localitate si am incercat metoda cu flamanzirea, ma suna maik-mea din juma in juma de ora sa ma intrebe daca am dat mancare la caini si ai ziceam k da, dar aluia incapatanat nu ai dadeam mancare si vrand nevrand intr-un tarziu a inceput sa rontaie si crontzonele, mancare pentru caini... daca il alinti in continuare o sa manance numai ce vrea elwinking

| Princessee a răspuns:

Cumpara granule cu gust de pui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-i in ceva ce mancare vrei sa ii dai si nu ii mai da de mancare de loc sa vezi ca dupe cateva zile o sa manance ce vrei tu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ma intreb si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunaaaa, exact asa patesc si eu cu bichonul meu. A mancat de vreo 2-3 ori ficat si acum nu mai vrea sa mai manace. Abia se atinge de bobitze. Ce as putea sa ii facbig grin.mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si bichonul meu face nazuri la boabe dar facem concurs de incapatanare... ea sa nu manance eu sa nu-i dau altceva si crede-ma, castig de fiecare data... dar si eu ii iau mancare premium ca sa nu iasa in pierderehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-i bobite speciale cu gust de pui. Redu-i cantitatea de carne de pui, iar in paralel introdu-i bobite. Pana la urma, o sa accepte.

| liviuivan a răspuns:

Ii mai poti da ou fiert, kefir sau mancare royal canin starter boabe chiar si mancare gatita dar nu prajeala sau cu multa grasime si ulei