| Love19 a întrebat:

Am un bichon havanez de cam 6 luni. Pana acum l-am tinut afara, dar se face din ce in ce mai frig. Deocamdata nu are absolut nimic, e jucaus, ca de obicei. Credeti ca poate fii tinut afara in continuare? Sau pana la cate grade ar rezista? As vrea totusi raspunsuri de la oameni care au aceasta rasa sau au cunostinte etc., nu doar sa va dati cu parerea.

6 răspunsuri:
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Trebuie tinut doar in casa
Ori intr-un cotet,incapere, magazie in care sa aiba tot ve ii trebuie (cald, o patura cu paie sub ea, jucarii etc.)
Sau într-o cusca cu multe lucruri imblanite ca sa ii tina de cald si in gaura in care intra in cusca sa ii pui o perdeluat (o paturica sau altceva) ca sa nu intra minzeria si sa bata vântul spre ea sau sa ploua in cusca.
Dar daca il Tii in alta parte adica nu il Tii in casa trebuie sa il mai Tii din când in când in casa si din când in când intr-un loc afara sau in alta parte.
Este cam micut si o sa inghete.
Daca il Tii in alta parte(decât in casa) daca ai cum sa ii cumperi si niste hăinuțe speciale pentru ca sa ii mai tina de cald.
Trebuie sa te gandesti la orice lucru facut încât sa ii fie bine, sa nu ii fie cald si sa aibă tot ce ii trebuie.
Asigura toate astea si va fi un catel fericit si va iubi mereu stăpânul.

Succes cu câinele!

Funda?
P.S. Ma pricep la caini si tot ce am spus trebuie luat in serios si chiar facut.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Daca il Tii pe terasa afara si tot ce ai zis tu cred ca ar fi ok.Doar ca daca este chiar foarte foarte frig afara ar trebui sa il tii atunci (doar putin pe perioada aia) in casa

| Love19 explică:

Ok, dar nu sta afara, in ploaie. Sta pe o terasa unde are si o cusca cu o patura si tot ce ii trebuie.

| Animee a răspuns:

Nuu! Nu il ma tine afara! Bichonii sunt foarte sensibili. Iti spun din experienta! Ai mare grija de el! happy

| Toma_Costin_1994 a răspuns:

Este o nebunie sa tii un pui firav de 6 luni pe frigul asta afara! Este inacceptabil daca ti.ai luat caini ai grija de el nu il chinuii. Este ca si cum ai tine un copil de 6 luni in frig afara ...crezi ca o sa rezista frigului?! Nu prea cred.

| Love19 explică (pentru Toma_Costin_1994):

Un caine de 6 luni nu poate fii comparat cu un copil de 6 luni. Cainii devin adulti cand au in jur de 1 an si in plus sunt mult mai rezistenti decat oamenii.