| yoop a întrebat:

Am un caine care are 13 ani, e maidanez dar eu il ador pentru ca e foarte prietenos. Si il las afara in fiecare zi, dar ultima data cand l'am lasat mai exact pe 09.02.2011 asta find miercuri dimineata. Si nu s-a mai intors.si nu stiu ce sa mai fac unde sa il mai caut. L'am mai lasat afara si cel mai mult a stat 5 ore dar pana la urma s-a intors. Sa mai astept? oare se va mai intoarce?
El este foarte prietenos si ma gandesc sa nu il fi luat cineva in casa sa fie tinut undeva, ca s'ar fi intors pana acum daca era liber. Nu stiu ce sa mai cred sau poate sa fi patit ceva rau.

Ce credeti oare se mai intoarce? totusi e dresat sa vina mereu acasa si e destul de batran.

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Revin, pentru ca mi s-a sters raspunsul...
Ma tem, sa nu-l fi luat hingherii sau sa nu fi fost otravit si chiar daca ar fi fost luat de alta persoana, nu se poate, in 3 zile se intoarcea. Am si eu un caine/nu vreau, sa-l jignesc/ maidanez, care sta la usa apartamentului, pe un fotoliu si noaptea in casa, are 15 sau chiar 16 ani, este prea istet ca sa se aventureze, mai mult de teritoriul blocului, nu pune disparitia lui pe seama batranetii. Stii? Ma gandesc, la ce este mai rau. Poate un accident de masina? Eu am si in casa un caine cocker spaniel si vreau, sa-ti spun, ca sufar mai mult pentru cel de la usa apartamentului decat cel din casa. Iti doresc din tot sufletul, sa se intoarca batranul tau caine, desi nu este batran ca ani, dar daca nu se intoarce, iti recomand din tot sufletul, sa nu-ti mai iei alt caine, suferinta la disparitia lui este foarte mare. Eu inaintea cocker-ului am mai avut, un terrier tibetan, alb-negru, o frumusete, sufar si in ziua de astazi dupa el, fotografii prin locurile cele mai vizibile, lacrimi in ochi spre aducere aminte, nu pot niciodata, sa vorbesc despre el.
M-as bucura, daca as sti, ca l-ai regasi. Cu bine!

| PsT_6707 a răspuns:

La varsta de 13 ani se vede ca e batran asa ca nu l-ar fi luat nimeni, de pierdut nu prea are cum sa se piarda, cu parere de rau... dar cred ca s-a intamplat ceva cu el sad

| AndreiP98 a răspuns:

L-am gasit eu l-a mancat o pisics. Vand servetele!

| AnaisC a răspuns:

Buna!
Totusi este maidanez.Eu am un bichon, si nu amfacut remarca cu maidanezul referindu'ma ca nu este mai destept(Doamne fersete), nu doar ca este mai obsinuit cu...lumea de afara dar avand in vedere ca are 13 ani(destul de batran cum ai zis si U) nu mai are simturile de la prima tinerete.Daca zici ca s-a mai intors o va face si acum.
Acum se poate pune si ipoteza ca l-a furat cineva... daca asta este, imi pare rau dar slabe sanse il mai agsesti. POate daca pui niste anunturi sua ceva d egnul te va ajuta.
Bye, bye!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| ankadella a răspuns:

Du.te la centrul de hinghieri si intreaba d caine poate l.au luat, da detalii, alea alea :*... merit o fundita? big grin

| reanu a răspuns:

Cauta.l la centrul din oras pentru animale capturate de hingheri sau cum s.o chema centrul ala.

| aNoNiM_3767 a răspuns:

Posibil sa.l fi luat cineva si sa dea pe internet catel gasit sau chiar sa.l vandasad

| SuNNNShINe a răspuns:

Pfff...daca e maidanez si zici ca e prietenos atunci toti ar dori unul prietenos si daca e batran dar poti incerca ceva daca stai la casa. Lasa in fata usi o jucarie de a lui si mai zdrangane castronul cu mancare dar sa fie mancarea lui preferata. funditabatting eyelashes?

| yoop explică:

Tocmai ca nu stiu cat de obisnuit este cu lumea de afara...stiu ca de obicei cand il lasam afara se invartea prin zona unde am blocul si prin parc.ca nu e la distanta mare de bloc.Mie imi e sa nu fi dat vreo masina peste el.ca s-a mai intamplat. dar noroc ca nu l-a lovit tare.a schiopatat cam saptamani, dar in rest ok. Sau poate si'o fi gasit vreo catea si se tine dupa ea...