| andree2000 a întrebat:

Am un caine care de cand l am luat de la o vecina mi-a aratat foarte mult cat isi pretuieste el stapanul numele lui este Rex si mai are si un frate Max prima data cand l-am luat in brate avea cateva saptamani era dolofan si asa dragalas adormea de fiecare data cand il luam in brate si se simtea in siguranta acum are 1 an si ceva cum vede ca fac ceva hop si el odata ii intrase un ghimpe de la trandafir si a vazut cum i l-am scos. a 2 oara bunica mea a vazut cand si-a scos ghimpele singur. Cand sunt suparata sau plang el imi linge lacrimile de pe fata si incearca sa ma i-a in brate. dar este si foarte gelos daca vede pe cineva ca se apropie de mine imediat da sa-l, sa o muste si maraie L-am dresat de un singura cu calm si intelepciune. si in plus nu o sa va vina sa credeti dar nu le face nimic pisoiasilor mei Doarme in fiecare noapte alaturi de pisoiasi si fac o echipa foarte buna. Ce vroiam sa va intreb este: Care este parerea voastra despre copilasul patruped?

Răspuns Câştigător
| Gangsta a răspuns:

Ar trebui sa te mandresti cu un astfel de caine, sunt cazuri rare in care cainele invata asa de repede si plus se poate observa iubirea ce ti-o poarta, nu e rau, e foarte protectiv, inntrebarea mea este. poti sa iesi cu el afara? daca te intalnesti cu fete si te iau in brate si te pupa? care este reactia cainelui? cred ca asta se poate dresa, numai tu poti sa il dresezi. Cand incepe sa maraie dai foarte incet o palma peste bot, sa inteleaga ca nu e bine. Sigur il poti dresa pentru ca animalul pe tine te iubeste. Bafta si sa iti traiasca!

1 răspuns:
| kogi1983 a răspuns:

Este super sa ai un catel