Asa fac aproape toti cand sunt mici. dupa ce are vreo 6 luni nu o sa mai faca asa.
Nu ai ce sa ii faci acum, are numa 2 luni, gandeste-te e ca un copil mic cand il lasi singur pe intuneric
Lasa-l sa creda ca e singur si zi comanda care o zici cand face cev rau (fui hey nu depinde cum l-ai invatat)
trebuie sa ai putina rabdare si sa il faci sa inteleaga ca nu te poate aduce inapoi prin marait si latrat.
E speriat de ceva. oricum gandeste-te ca tu nu vei fi intotdeaua acs ca sa stai dupa el invatal sa stea singur.
iesi cu el in parc si oboseste-l f rau. apoi stai cu el pana adoarme iar dupa aia iesi din camera fara sa-l trezesti i va vedea ca nu i se intampla nimic daca sta singur
funda?
Sa nu it-i- fie mila- d-e el inchide-l intr-o camera singur si cand tace scoate-l si invata-l singur fiindca el e prea atasat de tine.
Si eu am un ciobanesc german de rasa, are 1 an si jumatate.
E dresata perfect, asa ca incearca ce iti zic eu.
In primul rand este prea mic sa-l lasi singur.
Obisnuieste-l cu familia, ca alftel va fi prea independent si o sa dati in altele.
Incearca sa il inveti comenzile in casa, gen sezi, stai pe loc, culcat si celelalte cand o sa mai creasca (4 luni incolo) ^_^
Eu l-am dresat de la 7 luni, pentru ca e inutil de mai devreme.
Si cum ai reusit sa il dresezi? eu nu prea ma pricep in acest domeniu, dar invat repede. si multumesc pentru raspuns :*
Deniissel întreabă: