Întrebare recomandată | Zellen a întrebat:

Am un caine de cateva luni si isi tot roade covorasul acele unde trebuie sa isi faca nevoie.ce pot sa fac sa-l dezvat? laughing)) inainte rodea colturile si le-am lipit laughing acum roade din mijloc..pana il rupe..si practic mananca bucatele si nu vreau sa pateasca ceva.

8 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Si eu am avut caini care mancau incaltamintea. Eu il dezvatam lovindu-l usor peste bot cand il prindeam. Poate merge si la tine.

| Voro a răspuns:

Si cainele meu a facut la fel cand era mic, pana a inceput sa iasa afara. Eu ii dadeam mereu cu ziaru la fund cand il vedeam facand asta, in nici-un caz nu-i puneam ceva iute, doamne fereste.

| BobiTheBoi a răspuns:

Pune-i ceva iute, sau ceva ce sa nu-i priasca ca sa nu mai vrea el sa-l roada.

| Dem0N a răspuns:

Ii dai peste botic si ii spui ca nu e bine. Ori asa ori daca nu iei un pulverizator cum e acela de spalat geamuri doar ca ii pui apa si ii dai cu apa de fiecare data cand roade... o sa inteleaga ca nu e bine si se va oprii happy sau poti incerca sa ti iei un alt caine. Glumesc laughing

| Zellen explică (pentru Dem0N):

Hahahaha noooooooo laughing nu-l dau pentru nimic! o sa incerc cu apa, cu boticul nu prea merge, crede ca vreau sa ma joc si mai rau ma eneerveaza. ca eu serioasa si el. laughing

| melkittenqueen a răspuns:

Si eu pateam asa si rodea toata pelinca unde trobuia sa isi faca nevoile. la fel si surioara lui mai mica..il bati cu ziarul la fund (nu il doare, dar il deranjeaza sunetul) sau pui ama intr-un pulverizator si il stropesti in fata. Daca il parfumezi, risti sa nu isi mai faca nevoile acolo dar depinde de fiecare caine, pentru ca daca il parfumezi va mirosi frumos si parfumul e amar deci, o sa lase amar si pe covoras si nu o sa mai vrea sa il roada, dar cum am zis, risti sa nu mai faca acolo.

| ValiMG00 a răspuns:

Exact acelasi lucru imi face si mie bishonul meu, eu am incercat varianta cu luatul paturicii, cum il vedeam mestecand-o, i-o luam si il tineam in aceeasi camera cu mine in caz de urgenta, dupa 2-3 o puneam la loc, cand incepea faceam chestia asta din nou si din nou pana s-a dezvatat :3

| HopeSweet a răspuns:

Salut. Si eu am un caine dar acum are trei ani si nu mai am probleme cu el, dar cand era mic am avut aceeasi problema cu el si sugestia mea este sa faci in felul urmator te pregatesti cu un ziar in mana si il urmaresti cand il prinzi ca roade il lovesti usor peste fund si i spui nu-i voie in cateva zile se va dezvata singur. Bafta!