Sufletul.
De ce sa dai in el?
Ia-ti recompense cu tine si invata-l ce inseamna NU si LASA.
Documenteaza-te putin si nu o sa ai problema asta, ai sa vezi ca un caine nu trebuie agresat pentru a fi educat. Sau tu asa esti invatat acasa, cu biciul? Cred ca nu. Invata-l sa lase. Ia o minge si o bagi in gura in locul lesei apoi ii zici LASA! apoi iei recompensa cand o lasa si o dai lui Goldie, spor la treaba. Si sincer, nu-l mai bate...
E normal.Eu am o catelusa di aceeasi rasa care face acelasi lucru.Asa este temperamentul rasei.Cand mi-am lasat catelusa afara in curte am legato cu lesa de masa.Prima oara a incercat sa roada cimentul de sub masa iar apoi a ros lesa.In final a reusit sa scape.Asa sunt toti goldenii retieveri. Sper ca te-am ajutat!
Nu il mai lovi si lasa-l sa se invete singur.Pur si simlu ignora-l. Dupa o saptamana invatal comenzi usoare precum stai, nu musca; si flutura-i ceva prin fata care-i place.NU IL MAI LOVI CA ASA NU O SA REZOLVI NIMICA!
Cainele este dresat si nu pot lua recompense pentru ca atunci cand le tin la mine sigur stie ca am si sare pe mine si asta e mai rau.
Ane758 întreabă: