| akex a întrebat:

Am un caine Golden Retriever de 3 ani.Este foarte activ si jucaus.Cand il scot la plimbare si ii pun lesa(nu are ham)sare sa muste capatul de care tin lesa si nu vrea sa ii mai dea drumul.Am incercat sa ii mai dai si cate una dar nu il doare pentru ca este mare macar spuneti-mi un loc mai sensibil la caini dar nu glumiti.

4 răspunsuri:
| AmericanStaffordshireTerrier a răspuns:

Sufletul.

De ce sa dai in el?

Ia-ti recompense cu tine si invata-l ce inseamna NU si LASA.

Documenteaza-te putin si nu o sa ai problema asta, ai sa vezi ca un caine nu trebuie agresat pentru a fi educat. Sau tu asa esti invatat acasa, cu biciul? Cred ca nu. Invata-l sa lase. Ia o minge si o bagi in gura in locul lesei apoi ii zici LASA! apoi iei recompensa cand o lasa si o dai lui Goldie, spor la treaba. Si sincer, nu-l mai bate...

| bulina99wtf a răspuns:

E normal.Eu am o catelusa di aceeasi rasa care face acelasi lucru.Asa este temperamentul rasei.Cand mi-am lasat catelusa afara in curte am legato cu lesa de masa.Prima oara a incercat sa roada cimentul de sub masa iar apoi a ros lesa.In final a reusit sa scape.Asa sunt toti goldenii retieveri. Sper ca te-am ajutat!

| bulina99wtf a răspuns:

Nu il mai lovi si lasa-l sa se invete singur.Pur si simlu ignora-l. Dupa o saptamana invatal comenzi usoare precum stai, nu musca; si flutura-i ceva prin fata care-i place.NU IL MAI LOVI CA ASA NU O SA REZOLVI NIMICA!

| akex explică:

Cainele este dresat si nu pot lua recompense pentru ca atunci cand le tin la mine sigur stie ca am si sare pe mine si asta e mai rau.