Da, este un semn de boala de regula este racit dar este bine sa chemi doctorul veterinar sa-i faca un consult, acasa, unde cainele este in elementul lui si nu se streseaza, vei fi si tu mai linistita atunci...nu te uita la bani, un caine este ca si un copil iti da o mare raspundere, bafta.
Cheama un veterinar sa-i faca un consult.
Auzi... l-ai vaccinat pana acum in fiecare an? Daca nu l-ai vaccinat ar fi timpul sa o faci...
Da
de acord cu ce au spuns antevorbitorii mei
de asemenea trebuie sa ai grija ca nu cumva sa fie deshidratat, pentru asta sa i verifici si gingiile sa vezi daca sunt mai palide.
de aceea e bine sa aiba mereu apa la indemana, mai laes ca acum da caldura.
Daaa! e primul semn că ceva nu e în regulă cu el!
Du-l la un veterinar, până nu e prea târziu!
Da.Trufa uscata nu e niciodata un semn bun la caini. E un semn ca ceva nu este in regula, la fel ca gingiile palide.Doar un veterinar iti poate spune ce problema are dupa o examinare
Si eu am la fel un caine lup... da inseamna ca are febra ori o banala raceala
Buna.am un labrador si avem aceeasi problema, nasul uscat si crapat cu descoamari. am incercat cu crema de galbenele, osteocicartrat plus alte remedii, in special creme, toate recomandate de medici. cred ca este o ciuperca. astazi am vorbit din nou cu medicul, luni mergem pentru a se recolta o lama, urmind analiza.
mentionez ca aceasta problema a aparut acum 4 luni, catelul este bine vioi. am remarcat ca bea putina apa desi nu duce lipsa.
anonim_4396 întreabă:
phantom1234 întreabă: