Ma bucur pentru el, sper sa se faca bine cat mai repede.Mereu e bine sa ai un caine pe langa casa.Ingrijestel acum pana isi revine, cand isi va reveni o sa se tina el pe picioare, O seara placuta si Multa Bafta cu catelul.
Am avut si eu caini de-astia.Cred ca are viermisori sau un virus la stomac.Nu stiu daca se mai poate face ceva pentru el.
R.I.P.
Daca este batran asa este o boala a lor si asa se manifesta ii poti da si niste biscuitidar nu dulci simpli.
Salut! Du-l repede la un veterinar din oras/sat pentru a nu fi prea tarziu, e rau pentru acel catel.Inca mai poate fi salvat.Succes cu catelusul.
Ok, cred ca a fost ceva ceva dar el se simte mult mai bine astazi, multumesc pentru raspuns totusi, inca nu se poate ridica de jos dar a mancat singur si a baut apa, isi misca tot corpul si i-am auzit vocea putin, cand il ridic in picioare isi pierde exhilibrul si cade, acum 2-3 zile nu puteam sa il tin pe picioare, era foarte slabit, i-am dat in fiecare zi lapte cu o seringa [fara ac], altfel nu putea sa manance. sper totusi sa isi revina repede, am nevoie de el, daca el nu poate latra mai ales pe timp de noapte nu voi sti daca intra sau nu oameni pe furis in curte ).
Gasesti in cabinete veterinare pastile pentru nevralgii.am patit si eu la fel cu catelul meu. si in maxim o luna isi revine.te asigur. ii bagi cate o pastila p gat si ii da si pedigree umede pentru ca nu poate sa mestece prea bine. funda?
:O:O o luna? pfff dar asta e prea de tot, acum aproape isi revine, are niste mici probleme, nu se poate controla in unele momente scrasneste din dinti foarte foarte tare, ma ingrijoreaza chestia asta, in picioare daca il pun isi pierde echilibrul si el tot se invarte si vrea sa se ridice in picioare.