| alinutz_2893 a întrebat:

Am un caine si are ceva probleme de mic la stomac si la mate asa a zis veterinarul. el mananca din mana si nu e foarte jucaus. i-a dat doctorul niste injecti, si ii s-a facut rana acolo unde i-a dat.cainele are 9 luni. oare si-a reveni cand a mai creste? oare va muri? SUNT DISPERAT, scuze de greseli daca am. FUNDA +VOT jur

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Faci o greseala daca continui sa mergi la acel veterinar.
De unde esti?
Cauta pe net in orasul tau o clinica veterinara buna pentru ca e clar ca veterinarul ala nu stie ce sa faca.Nu stiu cum ai putut sa-ti lasi cainele sa ajunga la 9 luni tot asa.Bine inteles ca va muri daca continua asa.Nu-i poti face mare lucru daca nu-l duci la o clinica buna si ceri sa i se faca analize si sa il consulte.Cainii de cand sunt mici au viermi la stomac si acei viermi se elimina facandu`i injectiile alea lunare.I le-ai facut?
Sfatul meu e sa cauti alt veterinar si sa mergi cu parintii la acel veterinar si sa ceri sa ii faca analize si sa il consulte. Daca nu da-l altcuiva care e in stare sa aiba grija de el.Si ai grija de mancare ii dai si cat ii dai.Da-i mancare de caini(Pt Juniori) Pe net poti gasi cat sa-i dai la cate ore.Mult Succes si O Zi Buna.

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat