Cum a zis si Madalina, e mai bine asa.Al meu e foarte rautacios si am ajuns sa-l iau in brate pe strada din 5 in 5 minute ca ataca maidanezii.El e legat, dar vin ceilalti la el sa se joace si se crizeaza...E amuzant ca la cat e de mic, ataca cei mai mari catei.Chiar si oameni cand intra in casa noastra
Mwahhaha! Ai bishon si il visezi caine rau?
Trebuia sa-i dai un picior in cap pikinezului, nu sa te bosumfli ca n-a marait al tau. Lasa-l sa fie bland, ca daca-i prost si agresiv si se da la vreun caine mai mare, s-ar putea sa ramai fara el.
Nu pricep ce-i in capul vostru, zau. Saptamana trecuta a venit un plod cretin cu un pikinez pe care l-a asmutit pe cateaua mea. Asta, pana sa apuc eu sa reactionez l-a prins de dupa cap si-l scutura ca pe o carpa. Abia i l-am scos din gura...
Concluzie: Fii multumit ca ai un caine bland, ai grija de el, pupa-l, alinta-l, si apara-l de javre proaste si agresive.
Doamne! Nu neaparat pechinez-ul dar a scapat si a venit cu umflaturi si abia l-am tratat, avea numai bube si era vai de capu lui. Pekinezu il scutura ca pe o carpa si nu il lasa in pace si se baga dupa mine. I-am dat un picior pikinezului, dar tot l-a scuturat ca pe o carpa. Al meu vrea doar sa se joace, dar se joaca decat cu o catea ptibull si in rest toti il musca.
Ane758 întreabă: