| cățelușa56 a întrebat:

Am un caras dar e pui, 2 pesti paradis si un gurami.Carasul e obisnuit cu ceilalti dar credeti ca el cand va fi mare ii va manca pe ceilalti?

6 răspunsuri:
| Marcy12 a răspuns:

Nu-i va manca...Carasul nu e peste rapitor.Adica nu mananca alti pesti...

| solumaam a răspuns:

Carasul nu este peste rapitor si ar trebui sa nu i-ti faci probleme in privinta asta!

| danutsa93 a răspuns:

Ti'as sugera sa ai grija ca micul caras sa nu fie mancat de gurami eu am avut 4 gurami care mi'au omorat 6 gupy

| aquablue a răspuns:

Carasul nu va manca pestii, dar gurami s-ar putea sa-i manance. Depinde si de peste. Eu am avut 2 gurami si 3 pesti paradis, iar un gurami mi-a mancat un peste paradis, dar celalalt nu a mancat nici un peste.

| Catalina1388 a răspuns:

In primul rand este bine de stiut ca nu exista reguli "fixe" in acvaristica. Am aprox 20 de pesti, din care multi sunt molly mici, 2 perechi de gurami mari, un corydoras... si nu s-au mancat intre ei. Depinde de conditiile pe care le oferi pestilor, depinde de varsta pe care o au... Ca fapt divers, carasii nu sunt agresivi. Din contra, sunt recunoscuti ca fiind specia prietenoasa. Exista posibilitatea sa manance pesti mici insa din greseala. Deschide gura si ii inghite pe cei ce incap. Insa asta este un caz rar. Daca ai nevoie de ajutor contacteaza-ma si fac ce pot happy