anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Am un catel cu blana destul de lunga si am o nelamurire: pot sa ii pun mot sa nu ii mai intre parul in ochi, sau nu? A venit cineva in vizita si a zis sa nu ii mai prindem mot ca o sa orbeasca, e adevarat?

23 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Nu, nu este adevarat. Ii poti prinde parul...

| Muntean_Tania_1999 a răspuns:

Hey. nu, nu e adevarat dar ii poti prinde parul!

| DeshiBebe a răspuns:

Ii poti prinde parulbig grin

| AndreeaTiana a răspuns:

Poti sa-l lasi asa. Este mai dragut.

| AlexSandu17 a răspuns:

Mie mi-a spus cineva ca depinde rasa catelului. Dar nu cred ca poate sa orbeasca. Daca nu esti sigur te poti duce la un veterinar si sa-l intrebi, el stie mai bine :*

| dianapopescu22 a răspuns:

Poate sa orbeasca numai daca ii intra agrafa in ochi laughing) Acuma serios ce lagatura poate avea parul prins cu orbirea...

| Elenaambasada112233 a răspuns:

Nu..nu este adevarat

| domnicutza2002 a răspuns:

Nu este adevarat, stai linistit\a poti sa ii prinzi parul

| teo45pis a răspuns:

Poti sa i prinzi parul fara nicio grija, nu o sa i se intample nimic+ ca o sa i stea foaarte bine :3

| MaxINFINlTE a răspuns:

E prost rau ala care ti-a zis laughing. Poate sa orbeasca daca ii sta parul numai in ochi. Dar daca i-l prinzi ca sa nu ii mai stea in ochi nu o sa aiba nici o problema.

| Liviu a răspuns:

Cum doamne sfinte macaroana sa orbeasca daca nu ii intra nimic in ochii? aa, da orbeste daca se scarpina cu 'manuta' nu mei laughing nu are cum, poate sa se loveasca el singur undeva. Oare stau si ma intreb catei or putea ce face strabism daca le intra parul/blana in ochi? adica daca le atarna... pe ochii straight face

| Narcis2007 a răspuns:

Depinde de caine...stiu ca unii chiar au nevoie de blana aia sa ii protejeze de praf si alte chestii

| Çõяÿηą a răspuns:

Pune-i moate daca vrei sa arate mai dragut, da nu neaparat orbeste din cauza blanii.

| smartydsay a răspuns:

Nu..nu este adevarat, poti sa ii prinzi parul dar cu conditia sa nu il legi prea strans pentru ca ii trage ochisorii in sus si astfel poate orbii.cel mai bine e sa il legi in asa fel incat sa ii mai ramana cateva suvire peste ochisorii si sa nu ii apuci si parul de pe urechii, asa ii prinzi corect parul de preferat sa folosesti un motisor subtire gen elastic poti gasi la petshop e mult mai folositor decat o agrafa. Sper ca te-am ajutat!

| Filip_Marchis_1996 a răspuns:

Ii poti prinde parul fara nici o problema. cum poate un animal sa orbeasca daca ii prinzi parul. daca era adevarat pana acum multe femei erau oarbe...laughing)

| Bianca929 a răspuns:

Ii poti prinde parul

| CristinaAdriana13 a răspuns:

Nu este adevarat. Poti sa ii prinzi parul ca sa nu il incomodeze, dar ai grija sa nu fie prea strans sa il doara.

| ioanax2004 a răspuns:

Rasa te rog. Uite, daca Dumnezeu a facut cainii astia asa, a facut-o cu un motiv. Nu il/o mai inpopotona asa. Ii faci doar rau daca il/o motezi.

| Alina1510 a răspuns:

Buna! Si eu am un catelus alb cu parul lung. Oamenii si rudele m-au sfatuit sa ii prind motul sus, sa nu ii stea in ochi. Te sfatuiesc sa faci si tu asa! :*

| 123surprise a răspuns:

Depinde de fapt de rasa de sensibilitatea lui si poti sa il tunzi tu si ii poti face un breton si in orice caz daca preferi sa nu zic sa il prinzi macar cu un elastic moale

| Mark72 a răspuns:

Salut! Cainele n-are cum sa orbeasca daca-i prinzi mot. Ramane la aprecierea ta, daca ii sta mai bine cu, sau fara mot. Sper ca ti-am fost de ajutor! happy

| BrownyBrown55 a răspuns:

Nu e. Ce legatura are parul cu ochii? Totusi nu lega strans. Adica eu cand eram mica si imi faceam mot orbeam? Nu cred, stai linistita.

| SilviaStefan a răspuns:

Nu e adevarat