Sigur a patit ceva. Sobolanii sunt niste purtatori de boli. Ai grija de el, mai da-i lapte in caz ca a fost otravit, si ajuta-l sa vomite pentru a elimina toxina. S-ar putea ca el sa fie otravit, deci cel mai bine este sa-l ajuti sa vomite pentru ai elimina toxina din organism. Cel mai bine ar fi sa il duci azi la veterinar sau sa chemi veterinarul acasa! Poate sa ii se agreveze in timp. Asa am patit si eu cu un catel de-al meu numai ca el chiar a fost otravit si a murit a doua zi .
Deci du-l cat mai repede la veterinar sau cheama veterinarul acasa! Si nu uita ce ti-am spus : Fa-l sa vomite de mai multe ori ca sa ii se mai duca toxina din organism. Eu sper sa se faca bine.
Succes!
Normal ca a patit ceva. Soarecii sunt cei mai mari purtatori de boli.
Ai grija de el pana maine si du-l urgent la medic veterinar.
Stiu ca vomitiv e saramura calda, ea se folsoeste in astfel de cazuri, nu laptele. dar nu stiu in ce cantitate, concentratie...
Uite,a mancat din capul lui? Daca doar din corp nu are nimic, in cap se strange otrava, cainii si pisicile sunt destepti si nu mananca niciodata capul stai linistita
Normal ca a patit ceva. Soarecii sunt cei mai mari purtatori de boli.
Ai grija de el pana maine si du-l urgent la medic veterinar.
La caini nu se foloseste laptele in caz de otravire.Preferabil ar fi sa-l duci urgent la veterinar.