| danielitta a întrebat:

Am un catel de 7 luni, ciobanesc german cu parul lung.are o mare problema, isi mananca fecalele, suntem disperati nu mai stim ce sa ii facem...am fost la toti doctorii.ca are lipsa de una de alta, am luat cele mai scumpe vitamine, ii dam cea mai scumpa hrana de caini, Hills.si mancare ciorba de vita cu inima, bosogi, plamani, oase cu maduva cu toate legumele care le are voie.si nimic, mananca mancare dupa care face treaba mare si o mananca...va rog cineva sa ma ajute cu ceva orice.va multumesc anticipat. daniela

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta imi mai lipsea sa aud, parca TPU e lumea fericirii cand dau de intrebari de acest gen, iar despre cainele tau el are nevoie de o terapie canina. Sa fie un dresor care stie sa educe un caine si vei vedea ca nu mai mananca fecalele lui, dar va sta un timp afara din casa stii tu.

| AndraCB a răspuns:

Daca tot aveti bani sa dati pentru a-l ajuta, de ce nu il duceti la un dresor, care sigur va sti ce anume sa faca pentru a-l dezvata? Ca nu inteleg. Nu are nici o legatura cu carenta de vitamine, mai ales ca nu cred ca are asa ceva din moment ce mananca foarte sanatos si bine. De asemenea, v-as sfatui sa schimbati si veterinarul la care mergeti. Unul bun v-ar fi dat sfatul asta de mult, nu v-ar fi pus sa-i faceti vanzare la pastile. Cateaua mea a fatat acum o saptamana si in primele zile a facut treaba mare foarte moale. M-am oprit in oras la un vet si mi-a prescris o reteta ft scumpa, noroc ca nu aveam bani la mine. Pentru ca apoi m-am dus la veterinarul ei si cand i-am spus, mi-a spus ca e absolut normal din cauza faptului ca a mancat placenta si ca ii va trece in 4-5 zile, lucru care s-a si intamplat. Deci... veterinar bun (il puteti testa chiar prin chestia asta) plus, NEAPARAT, dresaj!
Mult succes!

| blondacuintrebari a răspuns:

Buna Danielita, nu stiu intocmai cum se numeste dar este o afectiune de care sufera anumiti catelusi. Bunica mea avea doi, unul din ei un teckerman care de cand era mic si pana a murit ( si avea 20 ani) nu a fost chip sa il faca sa renunte la acest.sa-l numim obicei. Celalalt este un pechinez care incepuse sa faca la fel ( noi am banuit ca vroia sa faca ce facea si teckermanul), s-a luat atitudine, de cate ori se mergea cu el afara indiferent de cine mergea cu el, isi lua un ziar facut sul, era urmarit si era admonestat ( nu batut happy ),.A durat cam 1 an sa il facem sa renunte.Acum are 7 ani si nici gand sa mai faca asa ceva! Mult noroc si o seara placuta!