| mika_9477 a întrebat:

Am un catel de 7 saptamani bichon.se poate spala pe cap cu sampon de catei?

Răspuns Câştigător
| sufletzel a răspuns:

Da, se poate daca e neaparata nevoie, dar asa cum ai zis si tu trebuie sa ii bagi vata in urechi. Si trebuie sters bine si uscat cu feonul, si sa nu-l lasi in curent sau pe gresie. Si incearca sa nu-l mai speli pana nu termina vaccinurile.
Sa ai grija de el!

8 răspunsuri:
| Barbie331 a răspuns:

Da sigur, numai sa iti dau un mic sfat in legatura cu asta: cand il speli ca sa nu fuga, trebuie sa il tin lesa, dar nu aceea cu care il plimbi. Da-l mai intai pe tot corpul, apoi pe cap, fiindca dupa acea el se va scutura! Si da, pune-i vata in urechi! Iar la uscare, daca il usuci cu feonul, schimba la cea mai mica viteza! Apropo dupa aceea sa nu il lasi la frig ca raceste rau, cel mai bine e sa il speli seara, ca dupa aceea sa nu il scoti la plimbare. Oricum noaptea cand se culca, incearca sa ii faci culcusul cat mai calduros, cu mai multe peturele si pernute mici, daca vrei, da-i si un fel de ceai pentru catei caldut, nu fierbinte, ci caldut. Asta stiu eu despre baia cateilor. Sper ca te-am putut ajta mult de tot! Succes!

| aty91 a răspuns:

Trebuie sa ai grija sa nu-i intre in ochi sau in urechi. In rest se poate.

| foxi a răspuns:

Da, dar cu atentie sa nu-i intre apa in urechi!

| CoryCorina a răspuns:

Am si eu Bichon dar nu e bine sa il speli inainte de primele vaccinuri importante din viata lui! vreo 3 luni parca tine am si eu un bichon maltese dar la 7 saptamani nu am putut sa il spal...nu te mint chiar am caine de fapt am trei caini, un motan, papagal si pesti deci sunt complexa in domeniul animalelor. Daca mai ai si alte intrebari pentru animale nu ezita sa ma intrebi!

| pitesti a răspuns:

Mai bine evita zona capului pentru a nu-i intra apa in urechi pentru ca vei avea probleme cu el happy apoi trebuie sa ii pui picaturi in urechi. asa ca mai bine previ decat sa tratezi happy

| pitesti a răspuns:

Apropo nu trebuie uscat cu feonul cum te-a sfatuit Sufletzel happy intreaba mai bine medicul veterinar happy

| daniella_5715 a răspuns:

Incearca sa il speli cu foarte putin sampon, dar ai mare grija la ochii si urechi.

| ionelarusu a răspuns:

Da. Dar cu grija ca sa nu-i intre apa in urechi!