| Dizzydizz a întrebat:

Am un catel in fata bl.Am semnat undeva ca voi avea grija de el dar mama nu ma lasa cu el in casa. Ce pot face? Credeti ca ma amendeaza sau ceva de genu daca afla cei de la protectia animalelor din orasul meu ca il tin in fata bl si nu in casA?

7 răspunsuri:
| katala a răspuns:

Nu esti obligat sa-l tii in casa; trebuie doar sa ai grija de el (mancare, apa, etc)

| Vizitiul a răspuns:

Unde ai semnat draga? Oricum, mirobolanta povestioara.

| NickoS a răspuns:

Daca vecini tai de bloc nu au ceva impotriva si nu te reclama nimeni sau daca catelusul nu musca pe nimeni eu cred ca nu o sa ai probleme. Ce e mai rau faptul ca in unele orase cei de la primarie pun otrava pe anumite alimente si da sa manance la orice catelus pe care il gaseste pe domeniu public, asa ca ai mare grija, eu am patit-o cu un motan. Mi-a fugit din casa cum fac pisoii(s-a dus dupa "gagici") si a mancat alimente din acelea otravite, noroc am avut ca a venit repede acasa(si nu cred ca a apucat sa manace prea mult), i-am dat lapte de si-a revenit un pic si apoi am chemat veterinarul.

| Dizzydizz explică:

Dany-laughing trebuie sfat dragachatterbox nu s zici u cum e pov.
hai pawinking

| Vizitiul a răspuns:

Gata, iti iei jucariile si pleci? Pai, ce crezi, ca toti sunt naivi pe site-ul asta? Nu domnisoara!

| Dizzydizz explică:

Adica nu crezi sau ce?happy
Mie chiar mi s-a intamplat asta, fie ca tu crezi, fie ca nu,.
Am semnat la ADP, un centru de animale din oras.
Asa ca se poate intampla
nu stiu ce gasesti tu greu de crezuthappy

| andreea_1536 a răspuns:

Dul la un adapost te caini si il poti vizita cand vrei.cred.