Nu-i mai da parizer,fiindca nu e bun,mezelurile nu sunt bune pentru caini,mai ales daca e si de porc,poate dezvolta mancarimi ale pielii sau cred ca al tau caine e constipat.
Dai boabe premium sau superpremium (premium: BOSCH,superpremium: acana,royal canin,orijen,belcando,proplan etc) si mancare gatita ce consta in: orez/arpacas cu legume si carne(pui,dar nu in exces,vita,curcan, miel, cal etc) sau organe(vita, pui etc.), supa cu legume si carne/organe.
Daca nu ai timp sa-i faci mancare gatita e de ajuns daca ii dai doar boabe 2-3mese pe zi.
Eu te sfatuiesc sa treci pe la medicul veterinar sa vada sigur ce are,dar daca ma iau dupa sfarsitul intrebarii mai degraba ai pus intrebarea doar asa, poate poti sa-i faci ceva, dar nu te framanta prea tare starea cainelui.
p.s. mets de rottweiler si cred ca ai vrut sa zici ori dog german, ori boxer, mox german cu exista.
Nu sunt sigur dar dupa cum spui tu cel mai bine il duci la veterinar deoarece el stie cel mai bine ce este de facut! Sper ca ti-am fost de ajutor!
Asa deci acuma este bine
Nu sunt sigura dar dupa cum spui tu cel mai bine il duci la veterinar deoarece el stie cel mai bine ce este de facut! Sper ca ti-am fost de ajutor!